Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Klare for alvoret

Publisert  10.03.2011
Rekordtidlig seriestart for KIL/NTG  

Andreas Sannerud i tøff duell
Allerede i kveld får KIL/NTG sitt comeback i interkretsserien etter et par års fravær. Selv om vi fortsatt skriver første halvdel av mars er gutta mer enn klare for kamp. Været spiller heller ingen rolle – kampen går innendørs i Østfoldhallen mot Fredrikstad.

Vi er skadefrie og stiller med det beste laget vi kan, forteller trener Arnfinn Engerbakk.

Siden KILs 3. divisjonslag ikke har seriestart før i april vil også de i A-stallen som holder junioralder være med på dagens kamp.

Selvfølgelig er det bra for juniorlaget å få med disse spillerne, men det viktigste er at de får kamptrening. Spillere som Jonathan Dixon og Magnus Solum har ikke spilt så mye i det siste, og i dag kommer de til å få god matching, fortsetter treneren.

Selv om det ikke er mange av gutta som har interkretserfaring, kan vi uten å skamme oss si at flere er rutinerte. Mange spilte så godt som fast på KIL 2 i fjor. Det fysiske spillet skal gutta således være meget godt forberedt på. Dog er vår erfaring at tempoet er vel så høyt i interkretsserien som i 3. divisjon, slik at det nok er dette som blir det som er mest forskjellig. Imidlertid er jo mange vant til å trene med KILs A-lag noe som bør ha forberedt dem godt.

Vi ønsker gutta lykke til med kampen som starter kl. 19. Følg med på kil.no i kveld og få med deg resultatet!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor