Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Treningsrapport

Publisert  23.08.2006
Fokus framover  

Dan Fellus fra Vålerenga viser seg fram på KIL-treninga
KIL-gutta ser nå framover mot søndagens kamp på Hønefoss. I går hadde gutta ei meget god og intensiv trening, onsdag var kil.no på besøk og da var også humøret godt både på spillere trenere.

Ørjan Berg Hansen benyttet seg av varmesalve og ei strømpe, og med disse hjelpemidlene kunne han trene. Herman Odden og Peter Lindau var også på plass igjen etter korte skadeavbrekk.

Håkon Wibe-Lund trente alternativt etter smellen han fikk mot Nordstrand i 3. divisjonskampen på mandag. Heller ikke Paul Olausson er i full trening ennå. Han er uaktuell til helgas kamp selv om han var med på en del i dag, men vi håper at han kan være spilleklar til neste helg.

Et helt nytt fjes var også på plass. Dan Alberto Fellus er spiss fra Vålerenga, og han spiller til vanlig for klubbens lag i 2. divisjon. Han trener med KIL noen dager, og etterpå vil man vurdere om han er aktuell for kontrakt med KIL.

Observante tilskuere kunne også legge merke til at Ulrik Thomsen ikke var på trening. Dette er ikke på noen som helst måte dramatisk, men skyldes at han er en snartur i Danmark for å avlegge en eksamen. I hans sted stilte juniorkeeper Terje Hellene Jacobsen på trening.

Husk supporterklubbens tur til Hønefoss! Meld deg på ved å følge linken.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor