Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Vi er kampsugne!

Av Jo Raabe. Publisert  18.03.2011
Ørjan tror overskuddet er der etter to frihelger  

BØrjan og resten av gutta er klare til kamp mot Raufoss!
Etter en tøff kampperiode som kulminerte med to kamper på La Manga har KIL-gutta hatt to frihelger for å pleie formen og bygge opp overskuddet. Ifølge Ørjan Berg Hansen er dette perfekt.

- Etter at vi hadde en god stigning i vinter med kampene på La Manga som en foreløbig topp var det godt å få en liten pause hvor vi har fokusert på treninger nå. Vi gleder oss veldig til å spille kamp igjen og det er ingen grunn til at vi ikke skal ha blitt enda bedre. På treningsfeltet de siste ukene har vi jobbet spesielt med å få inn en helhet i spillet og det å få samtidige bevegelser. Det kan publikum godt se etter i morgen. Da tror jeg mange skjønner at vi har utviklet oss gjennom vinteren forteller midtbanespilleren.

To nye spillere har sluttet seg til KIL-troppen siden siste treningskamp, keeper Kim Deinoff og eks-Lillestrømspilleren Alhassane Dosso. Selv om sistnevnte er en direkte konkurrent til Ørjan er ikke det noe han rynker på nesen over.

- Det at vi får mer konkurranse om plassene på laget er bare sunt og positivt. Hvis jeg og Dosso spiller sammen tror jeg at vi med våre styrker kan utfylle hverandre meget godt. Han er en spennende spiller som jeg gleder meg til å spille sammen med, sier han.

I vinter har KIL spilt godt mot de gode lagene med seire mot Örebro og Sogndal, mens det mot flere Adeccoligalag har blitt tap. Hvis den statistikken fortsetter vil 2. divisjonslaget Raufoss kunne gjøre ting vanskeligere for KIL enn det vi liker.

- Det skal være forskjell på oss og et 2. divisjonslag, men jeg tror ikke vi kommer til å valse over dem. Forskjellen er ikke større enn at vi taper dersom vi ikke er på nett og fokuserte på oppgavene våre. Den fella skal vi ikke gå i. Nå går vi for første gang i år ut på hjemmebanen vår, Gjemselund, og da vil vi vise at der bestemmer vi. Banen er flott, fotball skal spilles utendørs og med marssola i sikte blir det en fin dag på lørdag, avslutter Ørjan.

Tilbake på Gjemselund går KIL over til sitt vanlige billettsystem fra Billettservice igjen. Det betyr at du kan kjøpe billett på forhånd hos Posten, Narvesen eller på Statoilstasjonene på Kongsvinger. Det koster kun kr. 50 for voksne og er gratis for barn under 16 år.

Se her noen av de som har tenkt seg på kamp!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor