Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Scoret mot gamleklubben

Av Jo Raabe. Publisert  20.03.2011
Adem Güven har et spesielt forhold til Raufoss.  

- I tillegg til at det er gamleklubben min har jeg hele familien min på Raufoss, så det var bra for meg at vi vant, fortalte en passelig fornøyd Adem etter lørdagens kamp.

Selv om vi nok har sett Güven bedre får han godkjent for innsatsen sin og i tillegg en pluss i margen for scoringen sin tre minutter ut i andre omgang. Den satte definitivt spikeren i kista.

- Selv om jeg har spilt i Raufoss før er det bare KIL som gjelder nå, derfor er det ikke noen blandede følelser ved å score mot dem. Det at vi kommer ut på banen etter pause og hever oss såpass som vi gjør er ikke tilfeldig. Vi var litt for passive i første omgang og i garderoben ble vi enige om å presse høyere og tøffere. Det ga jo umiddelbart resultat med to kjappe scoringer, fortsatte Adem.

Selv om 25-åringen hadde en god Tippeligasesong i fjor og ble toppscorer for KIL, er det flere som mener at han ser enda bedre ut i år. Hvis dette skulle vise seg å være sant er det nok en og annen forsvarsspiller i Adeccoligaen som kan komme til å bli litt svette.

- Vi har fått jobba bra i vinter og som folk selv har sett har vi hatt stor framgang fra den første treningskampen mot HamKam. Vi skal fortsette å jobbe og da kan vi forhåpentligvis slå godt i fra oss når serien begynner, avsluttet spissen.

Adem Güven i farta mot Raufoss

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor