Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Storkamp for Lars Christian

Av Jo Raabe. Publisert  20.03.2011
Kan Luxembourg følge opp den sterke seieren mot Slovakia i fredagens kvalifiseringskamp?  

KIL spiller sin siste treningskamp før seriestart til helga uten Lars Christian Krogh Gerson. Søndag satte han seg på flyet til Luxembourg der han skal lade opp sammen med landslaget til to EM-kvalifiseringskamper. Den første er nok den vanskeligste selv om den er på hjemmebane – motstander er Frankrike.

- Jeg gleder meg veldig til kampen. Jeg gjorde en god kamp mot Slovakia sist, og håper og tror at jeg er i førsteelleveren fredag kveld, fortalte Lars Christian oss før han reiste sørover.

Da vi spurte Lars Christian om de gikk for poeng eller om de var fornøyd med et såkalt «hederlig tap» mot en så sterk motstander, må vi røpe at han trakk litt på smilebåndet.

- Det blir vanskelig å ta poeng, men ingenting er umulig i fotballen, sa Kongsvingergutten.

Luxembourg tapte 2-0 mot Frankrike i bortekampen i fjor høst, men imponerte, som Lars Christian selv nevnte, med seier mot Slovakia. De er jo faktisk et lag som jo gjorde det mye bedre enn Frankrike i VM 2010 i Sør Afrika.

Etter Frankrikekampen bærer turen sørøstover – den 29. mars spiller Luxembourg mot Romania i Bucuresti. De har hatt en meget dårlig start på EM-kvalifiseringen og ligger på nest sisteplass i pulja bare et poeng foran Luxembourg.

Vi holder og følger med Luxembourg og Lars Christian og håper på poeng i begge kampene!

Lars Christian Krogh Gerson

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor