Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

5 får sjansen

Av Jo Raabe. Publisert  30.03.2011
Nå er det klart hvem som får plass på B-lista  

Robin Rostille er angrepsspiller og viste på treninga på onsdag at han kan score!

Etter å ha tygd ei stund på hvem de skulle velge har de sportslig ansvarlige nå bestemt seg for hvilke juniorer som kommer til å stå på KIL sin B-liste.  De får dermed tillatelse til å spille inntil tre Adeccoligakamper selv om de ikke er profesjonelle.

De utpekte er:
Enver Sjøli, 17 år
Ulrik Sundby, 18 år
Petter Olsen Lindstad, 17 år
Robin Rostille, 17 år
Patrick Hansen, 18 år

KILs toppspillerutvikler Pål Håpnes har vært med på å plukke ut de fem og er godt fornøyd med valget som er gjort.

- Disse gutta får en kjempesjanse. De kommer til å trene fast med A-laget til KIL og nyter godt av alt det som finnes av støtteapparat og oppfølging i klubben. Alle er talentfulle gutter som nå får muligheten til å vise seg verdig en profesjonell kontrakt, fastslår den tidligere KIL-spilleren.

Patrick Hansen i tøff kamp med Samir Fazlagic
Ørjan Heiberg har trent fast med KIL i hele vinter, men er ikke i den utvalgte gruppa. Håpnes forklarer:

- Ørjan fikk tilbud om å være med i fem-mannsgruppa, men takket nei til dette. Han kommer nå til å prøve seg i en annen klubb enn KIL.

Etter onsdagstreninga møtte vi en fornøyd Enver Sjøli:

- Som Kongsvingergutt har jeg selvfølgelig alltid sett kamper på Gjemselund og håpet at det en gang kan min tur til å spille sammen med de store gutta, så det er veldig moro at jeg nå er kommet et hakk nærmere spill i Adeccoligaen. Jeg har trent med A-laget i hele vinter og føler selv at det har gjort meg til en bedre fotballspiller. Spesielt gjelder dette tempodelen. Når du spiller med så mange gode tvinges du automatisk til å gjøre ting med høyere tempo selv, fortalte 17-åringen

Vi vet ikke om noen av de fem spillerne får plass i troppen til søndagens kamp mot Mjøndalen, men vi regner med å få se de fleste av dem i lørdagens juniorkamp mot Stabæk på Nadderud.
Petter Lindstad har allerede fått vist seg fram fra start i flere kamper. Nå blir han tredjevalg på keeperplassen bak Holmen Johansen og Deinoff.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor