Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God internasjonal erfaring

Av Erik Gusterud. Publisert  31.03.2011
Lars Christian har møtt god internasjonal motstand, og kan glede seg over sin første Luxembourg-scoring  

Lars Christian scoret mot Mutu & Co
Lars Christian Krogh Gerson har representert Luxembourg i to viktige EM-kvalifiseringskamper mot Frankrike og Romania på henholdsvis fredag og tirsdag. Selv om Luxembourg tapte begge kampene og ligger desidert sist i sin gruppe, ga de god motstand.

Lars Christian fikk tillit fra start i begge kampene, og tror han vil nyte godt av erfaringene han får med seg.

- Det var utrolig kult å spille, og ikke minst starte mot både Frankrike og Romania. Det er to gode lag, med mange stjernespillere, forteller Krogh Gerson.

Luxembourg tapte kun 0-2 mot Frankrike, men tapte 3-1 borte mot Romania.

- Det er helt greie resultater, selv om vi burde gjort det bedre mot Romania fordi de ikke spilte så godt, forteller Kongsvingergutten videre.

I kampen mot Frankrike spilte Krogh i en ankerrolle, mens han spilte høyrekant mot Romania. I tillegg scoret han også sitt aller første Luxembourg-mål, da han satte in 1-0 med lekkert fotarbeid mot Romania. Målet fikk stor oppmerksomhet i norske aviser, og lurer du på hvordan målet var, kan du se det her.

- Det var moro å score. Jeg fikk en fin førstetouch, og satte den dermed ganske enkelt i mål. Ellers syns jeg at jeg gjorde to godkjente kamper. Dette er god erfaring og ta med seg videre, og spesielt nå inn mot seriestart, sier han videre.

Han forteller også at han gleder seg veldig til seriestart mot Mjøndalen på søndag. Med god tro på seier tror han det kan bli en god KIL-sesong.

- Jeg tror vi har gode muligheter for tre poeng på søndag. Det et viktig med en god start, og hvis vi i tillegg holder oss skadefrie kan vi få en utrolig god sesong, avsluttet en blid Krogh Gerson.

 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor