Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Generelt under pari

Av Jo Raabe. Publisert  10.04.2011
Brogeland oppsummerer Altakampen  

- På spillermøtet snakket vi mye om at vi helt sikkert kom til å møte et lag med stor entusiasme, og det gjorde vi også, men dessverre klarte ikke vi å takle det. Vi kommer ut dårlig og er for passive – et godt eksempel på dette ser vi på 1-0 scoringer, fortalte trener Per Brogeland oss sent søndag kveld.

At KIL aldri kom opp mot vanlig nivå er det ingen tvil om. Det var de tapte duellers kamp, og det ødela selvfølgelig også for oss på dødballer både offensivt og defensivt.

- Med Arnar ute rett før pause mister vi dødballstyrke. Han måtte for å si det rett ut gå av banen for å spy og følte seg rimelig dårlig. Når det er sagt synes jeg at Marius gjorde en god jobb da han kom inn, fortsatte Per.

En annen innbytter som gjorde det bra var Lars Christian Krogh Gerson. Han kom inn som flanke, men ble senere flyttet inn som spiss og da scoret han KILs mål. Selv om han viste seg å være god da han kom inn angret ikke Brogeland på det opprinnelige laguttaket.

- Jeg synes de fire som startet på midtbanen nå har vært de fire beste i det siste, derfor valgte jeg dem, fortalte han enkelt og greit.

Selv om det er mye å sette fingeren på er det ikke alt som var håpløst i følge treneren, spesielt trekker han fram målsjansene

- Slik vi teller har vi klart flere enn dem, men alle er ikke av de største. Dog kunne vi fort ha tatt med oss et poeng på overtid, for den dobbeltsjansen Tuelo hadde helt på slutten var stor, avsluttet treneren.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor