Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Totalt unødvendig

Publisert  28.08.2006
Det var det eneste trener Rune Sønsterudbråten hadde å si etter at KIL 2 ga bort poeng mot bunnlaget Fet.  

Stian Aaserud scoret igjen, men denne gangen holdt det ikke til tre poeng.

På grunn av store nedbørsmengder var kampen flyttet fra Gjemselund til Skansesletta. Det ble med andre ord aldri finfotball på en søkkvåt og humpete bane. Likevel åpnet KIL best, og laget tok også ledelsen tidlig.

Stian Aaserud, som avgjorde forrige 3. divisjonskamp for KIL 2, var også i dag aktiv og god. Med fin fysikk, fart og et fint steg var han en konstant trussel mot gjestene. Etter elleve minutter var han frempå med foten da keeper ga retur på et innlegg fra Forfot. KIL ledet oppskriftsmessig og noen minutter senere kunne Håkon Wibe-Lund økt ledelsen. Dessverre sto tverrliggeren i veien da han avsluttet et fint KIL-angrep med å klinke til.

Midt i første omgang hadde Fet en god periode og spilte seg blant annet til noen cornere. Heldigvis klarte KIL å holde buret reint.

2-0 kom like før pause da Aaserud stupheadet inn et innlegg fra Olausson. En fin kontring fikk en glimrende avslutning.

Etter pause var det igjen KIL som styrte kampen. Forfot, Olausson, og Bjørkheim hadde store muligheter til å øke ledelsen, men avslutningene ble ikke gode nok. Dermed klarte ikke gutta å gjøre det de var blitt enige om i pausen, nemlig å punktere kampen.

Ti minutter før slutt straffet det seg. Fet hadde en dødball og da KIL skulle klarere klarte man ikke å treffe ballen. Dermed fikk en av gjestene avslutte fra femten metter. Kristofer Nyström var på ballen, men den snek seg inn borte ved stolpen.

Paul Olausson er tilbake.

KIL burde fått straffe ett minutt etter reduseringen, men selv om vi hørte smellet helt bort på benken blåste ikke dommeren. Kanskje ble Petter Linstad straffet for at han prøvde å holde seg på beina og sjanglet et par skritt før han falt.

KIL skapte tre-fire sjanser til. Odden brukte både hodet og beina, men fikk ikke ballen i mål. Og da heller ikke Olausson fikk ballen i mål var det bare et baklengs som manglet for at farsen skulle bli komplett. Og det kom.

På overtid fikk Fet pirket ballen forbi vår svenske juniorkeeper, men Herman Odden var på rett plass og kontrollerte ballen enkelt på streken. Men så sviktet det. Fremfor å klarere begynte Herman å føre ballen på tvers foran mål og dermed mistet han ballen til en motstander som dukket opp. Resultatet ble 2-2.

Ellers får vi ta med oss at Paul Olausson er tilbake etter skade. Hvis uka går som normalt er svensken klar til kamp mot Follo på søndag.

Fakta
KIL 2 – Fet 2-2 (2-0)
Skansesletta
20 tilskuere
Gule til KIL: Ingen.

Mål:

1-0 Stian Aaserud (11)
2-0 Stian Aaserud (41)
2-1 (82)
2-2 (90)

KIL (4-3-3):
Kristofer Nystrøom
Håkon Wibe-Lund
Herman Odden
Chris Lundhaug
Kjetil Gerhardsen
Kjetil Sørum
Petter Linstad
Hans Martin Forfot
Paul Olausson
Stian Aaserud
Andre Bjørkheim
(Habberstad fra 72)

Benken:
Terje H. Jacobsen
Kjetil Simensen
Stian Habberstad
Gunnar Gjøstøl

Kjetil Gerhardsen er på vei mot god gammel form etter beinbruddet i mars. I dag gjorde han nok en fin kamp som venstre back.


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor