Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Glimrende etter pause

Publisert  18.04.2011
KIL 2 spilte ut Stange ved bredden av Mjøsa  

Ola Korbøl var god på venstrekanten etter pause
Vi hadde før kampen bestemt oss for at om kampen var dårlig kunne vi snu ryggen til og nyte synet av Mjøsa med Helgøya og Toten i bakgrunnen. Det slapp vi. KIL 2 brukte en drøy halvtime på å komme i gang ordentlig, men derfra og ut var det enveiskjøring.

Etter at Stange hadde et par sjanser i første omgang var det KIL som tok ledelsen rett før pause. Ulrik Sundby var oppe for å ta en corner fra høyre og rakk ikke tilbake til forsvaret igjen før den andre bølgen kom. Det gjorde ingenting. Han tok med seg ballen fra høyre og gikk innover. Midt foran mål ladet han og fyrte løs med venstrebeinet. Ballen fikk en herlig dupp og satt kontant i nettet bak keeper.

Grunnet sykdom var toppspillerutvikler Pål Håpnes den som ledet laget fra benken. I pausen fokuserte han på at nøkkelen til å spille ut Stange var å heve tempoet. Samtidig lot han Dixon og Korbøl bytte plass slik at førstnevnte ble spiss og sistnevnte venstre flanke. Dette ga suksess umiddelbart. Etter bare tre minutter fant Korbøl Dixon med et flott gjennomspill, og søndagens Adeccoligadebutant doblet elegant ledelsen.

Den første halvtimen av andre omgang spilte KIL 2 feiende flott fotball og målene nærmest rant inn. Patrick Hansen satte fart på høyrekanten, dro seg innover forbi to tre mann og scoret sikkert. Så sto flere spillere nærmest i kø for å score, men det var Ola Korbøl som fikk æren av å sette inn det fjerde målet. Halvveis til ti kom vi med Magnus Solum sin straffe knappe kvarteret før slutt.

Det var virkelig underholdende å se på gutta etter pause. De spilte som et lag som fant hverandre meget godt. Spesielt var det tydelig å se at Dixon og Solum på topp kjenner hverandre. Resten av laget viser også at de er gode fotballspillere. Helt fra rutinerte Kim Deinoff bak og framover var det vilje, tæl og intelligens i spillet og når KIL 2 spiller slik er de fem mål bedre enn Stange.

Stange – KIL 2 0-5 (0-1)
HIAS kunstgress
50 tilskuere
Dommer: Ole Andreas Haukåsen

Gult kort for KIL 2: Gøran Wigum

0-1 Ulrik Sundby (41)
0-2 Jonathan Dixon (48)
0-3 Patrick Hansen (51)
0-4 Ola Korbøl (62)
0-5 Magnus Solum (str. 78)

KIL 2 (4-4-2)
Kim Deinoff (K)
Martin Linnes
Gøran Wigum
Bjørn Erik Krogh Gerson
Ulrik Sundby
(Joakim Ruud Lia fra 82.)
Patrick Hansen
(Per Kristian Wenstad fra 82.)
Enver Sjøli
(Ole-Christian Moltzau fra 82.)
Mats Diego Skårdal
Jonathan Dixon
Ola Korbøl
Magnus Solum

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor