Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Treneren om cupkampen, juniorer og framgangen

Publisert  29.04.2011
Vi tok oss en prat med KIL-trener Per Brogeland før cupkampen  

Per Brogeland er klar: "Vi skal videre i cupen!"
På søndag er det klart for første runde i cupen. KIL reiser til Fjellhamar Stadion for å møte 3. divisjonslaget Fjellhamar!

Forberedelsene har startet, men KIL-trener Per Brogeland mener at de ikke har noe større fokus på denne kampen enn noen annen bortekamp, men at prosedyren er lik.

-Vi gjør som vanlig før alle bortekamper. Laget samles, vi spiser sammen, og alt blir helt likt. Det er ikke sånn at vi møter én og én opp før kampen, forteller Brogeland.

-Fjellhamar er et bra lag i 3. divisjon, så vi skal holde fokus. Det har ikke vært prat om undervurdering. Vi ønsker å gå videre i cupen. Cup er alltid moro. Cup er bonus.

-Fokuset er helt klart mot kampen, samtidig som vi ikke bare fokuserer på den. Men vi har for eksempel ikke nevnt noe om Sandefjordkampen, sier treneren videre.

Flere av unggutta på KIL har vist seg godt fram i år. Jonathan Dixon har fått et positiv innhopp, Magnus Solum scoret i debuten, og flere som Ola Erling Korbøl, Gøran Wigum og Mats Diego Skårdal har prestert godt for KILs andrelag. Nå utfordrer vi Brogeland til å benytte seg av flere unggutter!

- Vi stiller med det sterkeste laget vi kan stille. Det er absolutt konkurranse om plassene. Uansett hvem som spiller er det det beste laget. Vi er åpne for å bruke flere av unggutta, men ikke for å få noe dårligere lag, men at de er gode nok. Vi må tørre å slippe de til. De jobber hardt, og er gode på treninger. De tar noen byks framover, og da får de muligheten etter hvert, forteller treneren.

- Vi kommer ikke til å hvile spillere, legger treneren til.

Om unggutta er langt unna en plass i laget eller ei, svarer Brogeland dette:

- Det er som sagt konkurranse om plassene, og det er ikke sånn at de er langt unna. Noen ganger er det fordel med innhopp, andre ganger å starte, poengterer Brogeland.

KIL har fått en litt seig start på årets 1. divisjon, men i følge treneren viser laget noe framgang, selv om de fortsatt har en vei å gå.

- Vi viser bedre takter i kampen mot Hødd, selv om det kanskje ikke var så vanskelig. Men vi er ikke der vi skal være. Det har vært bra denne uka, men vi må få det ut i kamp! Vi job ber mye med det positive. Det er Vårt eget spill, holdninger, innstilling og entusiasme vi må ha stort fokus på, forklarer KIL-treneren.

- Vi er fortsatt en vei å gå her, fortsetter han.

KIL-trenerne har gitt uttrykk for at det mangler noen skikkelige lederskikkelser i laget.

- Det handler også om entusiasme. Man må prestere sammen. Det er det kollektive samholdet som er poenget med å spille fotball. Man må bidra sjøl, mener Brogeland.

- Det er varierende hvem som står fram. Det er utfordringen. Laget må spille godt sammen, og vi må finne den rette kjemien. Der er vi ikke helt i mål enda, avsluttet treneren.

Husk: Cupkamp førstkommende søndag, 1.5.2011, kl. 1800 på Fjellhamar Stadion

 

Kanskje Ola Erling Korbøl får sjansen?

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor