Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Felt på straffer

Av Jo Raabe. Publisert  30.04.2011
KIL/NTG sitt juniorlag mistet ledelsen på overtid og tapte i straffesparkkonkuranse  

Enver Sjøli jobbet hardt.
Det er ikke bare A-laget som spiller cupkamp i helga. Juniorlaget spilte sin førsterundekamp lørdag ettermiddag mot KFUM. Det så ut som om det skulle bli avansement da gutta ledet 2-1 etter 90 minutter, men bortelaget kom tilbake og utliknet på overtid. Etter målløse ekstraomganger ble det derfor avgjort på straffespark. Her var Oslolaget best. De scoret tre ganger, mens for KIL/NTG klarte bare to av fem å score, det var Enver Sjølie og Kristoffer Sværk.

I selve kampen er noe av det vi husker en rekke misbrukte sjanser til begge lag. KFUM tok ledelsen etter 18 minutter og beholdt den hele første omgang. Ganske utrolig tatt i betraktning de store sjansene vi hadde som burde ha gitt uttelling. Blant annet kunne Ulrik Sundby ha utliknet ved flere anledninger.

I stedet drøyde det til andre omgang før det ble flere notater i dommerens scoringsprotokoll. De ble scoret av de to vi mener var KILs to beste. Først gikk midtstopper Christoffer Bakken på raid og la inn langs bakken. På første stolpe dukket Robin Rostille opp. Etter at keeper var utmanøvrert vippet han ballen rolig inn i nettet. Det andre målet kom etter at Patrick Hansen slo en flott serv inn i feltet. Bjørn Erik Krogh Gerson kom på løp og forlenget ballen inn i mål. Et drøyt kvarter før slutt så det dermed ut til å gå mot en plass i andre runde.

Poteten Ulrik Sundby fikk i dag plass som spiss. Det ble ikke mål selv om han hadde flere gode sjanser.
Selvfølgelig satset KFUM offensivt framover, men det ble ikke direkte farlig før på overtid. Da slo de et frispark inn i feltet som ble stusset og etterhvert ekspedert i mål. Det hele minnet litt om det som skjedde i Adeccoligakampen mot Hødd. Overtid og KIL hører tydeligvis ikke sammen om dagen.

I ekstraomgangene var det KFUM som var nærmest seieren, og som tidligere nevnt tok de den på straffesparkkonkurranse. Selve kampen var jevn, men vi satt hele tida med følelsen av at bortelaget ønsket litt hardere å vinne. Det var en enorm jubel blant dem etter at det var avgjort. Vi tror ikke at KIL-gutta hadde feiret med de samme scenene. Sjansen til revansje kommer dog om ikke så lenge. Den 21. mai kommer KFUM på besøk til Gjemselund for å spille interkretskamp.

KIL/NTG – KFUM 2-2 (0-1) 2-3 på straffer
Gjemselund stadion
30 tilskuere
Dommer: Trond Nesset

Gult kort for KIL/NTG: Arya Aimagh

Mål:
0-1 (18)
1-1 Robin Rostille (51)
2-1 Bjørn Erik Krogh Gerson (72)
2-2 (90)

Straffesparkkonkurranse:
3-2 Enver Sjøli
3-3
3-4
4-4 Kristoffer Sværk
4-5

KIL (4-4-2)
Eirik Øyen Våg
Kristoffer Sværk
Christoffer Bakken
Bjørn Erik Krogh Gerson
Patrick Hansen
Per-Kristian Wenstad
Daniel Bergheim Os
Robin Rostille
Enver Sjøli
Ulrik Sundby

Benyttede innbyttere:
Edvin Jukic
Arya Aimagh

Ubenyttede innbyttere:
Didrik Eriksen
Sigve Berg Tronsmoen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor