Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Grønt gress på Brandval

Publisert  30.08.2006
Brandval IL kunne som vanlig tilby perfekte forhold på grasmatta si, og da tok KIL-gutta turen dit for å trene.  

Håkon Wibe-Lund er for tiden fotgjenger
Håkon Wibe-Lund var ikke av dem som kjørte bil oppover. Han var en noe ufrivillig passasjer. Forleden natt ble bilen hans, en Audi, stjålet utenfor leiligheten hans på Kongsvinger. Tyveriet er selvfølgelig meldt til politiet, men det har ennå ikke gitt resultater i form av gjenfunnet bil.

Letingen har blitt konsentrert om områder ikke så langt fra åstedet. Bilen til Håkon hadde allerede før tyveriet en lei bensinlekkasje, og det er derfor tvilsomt om kjeltringene kan ha kommet så veldig langt.

- Dersom de returnerer bilen med lekkasjen reparert skal jeg definitivt tilgi dem, uttaler Håkon til kil.no.

I følge ubekreftede rykter er det en slags Audibande som herjer i Kongsvinger og omegn. De har av en eller annen merkelig grunn spesialisert seg på dette ene bilmerket. Dersom noen har sett en blå Audi, er Håkon takknemlige for tips. Det er ennå ikke utlovet noen dusør.

Heller ikke Ragnar Koffeld stilte med bil på treninga. Det hadde imidlertid en annen forklaring. Som kjent sliter spissen med ryggproblemer, og den beste muligheten han har til å få trent kondisjon er å bruke sykkel.  Dermed hadde han tatt seg en treningstur oppover mot Solør.
Fra en KIL-supporter i Skottland har vi fått dette bildet fra noe som må være et fantastisk sted å bo på.

Dessverre har vi ingen gode nyheter om Ragnar. Han er ikke noe særlig nærmere et comeback. Man mistenker nå en prolaps i ryggen, og han skal ta MR for å undersøke. Dersom mistanken bekreftes, er det lite sannsynlig at han spiller mer fotball i år.

For å gå over til det som skjedde på treninga kan vi informere om at trenerne var godt fornøyde med det de så. Det så ut som om helgas kamp ga en vitamininsprøyting for alle sammen. Når nå også Paul Olausson er tilbake for fullt, blir det enda mer konkurranse om plassene.

Tore Andreas Gundersen er fortsatt i perlehumør, og gliset ble ikke mindre av at han på tirsdag fikset sitt andre hattrick på under ei halv uke. På en jakttur i Hof felte han ikke mindre enn tre ender. Dette blir imidlertid bare som oppvarming for elgjakta å regne.

Vi i kil.no har en synd å bekjenne. På søndag utfordret vi våre lesere til å finne ut hvem som sist scoret hattrick for KIL i seriekamp. Vi lovte å komme med fasit mandag, men det skjedde ikke. Nå er vi imidlertid klare til å avsløre.

Man må tilbake til 2002. Da scoret Kristian Berg tre mål mot Grindvoll i 4-0 seieren på hjemmebane.

Kjetil Kamark med sin fiffige drikkeflaskepatent.


Ragnar var på sykkeltur i dag, og da passet det bra å stikke innom og se de andre gutta trene.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor