Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  09.05.2011
Hvor vi er særs glade for å kunne oppsummere årets første borteseier  

Godt mottak, Lars Christian!
KIL fikk en god start på kampen, og de fleste trodde vel også at vi tok ledelsen på Martin Linnes sitt skudd fra 30 meter. Assistentdommeren ville det dog annerledes. Han mente det var offside. I skrivende stund har vi ennå ikke fått sett repetisjonen på TV, men vi vet om opptil flere som syntes avgjørelsen var tvilsom.

Vanligvis har det en tendens til å bli litt syting over slike dommeravgjørelser hvis man taper. Etter at vi på åtte minutter i andre omgang snudde kampen slipper vi det i dag. Det er godt.

Undertegnede hadde søndag, som vikarierende fotograf for kil.no, gleden av å følge kampen fra dødlinja bak Sandefjords keeper. Fra den posisjonen blir de fleste ting mye mer udramatisk enn de er i virkeligheten. Man ser ikke ledige rom, man kan se at skudd lett vil bli reddet av keeper mens man ikke ser om angriperne er i ferd med å rykke seg forbi forsvarerne. Når det først blir mål har man dog en fantastisk utsikt. Derfor så vi at det kom til å bli mål i det øyeblikket Olav Tuelo Johannesen traff ballen når den lå på ellevemetersmerket. Vi hadde også orkesterplass på Adem Güvens heading på blank goal noen minutter seinere. Da var det helt greit å stå der sammen med ballhenterne.

Stemningen blant KIL-supporterne steg betraktelig utover i kampen
Treningene har vært gode i det siste. Det er et godt tegn, men uansett er det et faktum at spillere, trenere og lag i fotballen måles på resultater. Derfor er vi overbeviste om at seieren mot Sandefjord er viktig psykisk. Nå håper vi på festfotball både i cupen på torsdag og 16. mai på Gjemselund!

Sjanser Sandefjord – KIL:
1. omgang: 3-1
2. omgang: 2-4

Cornere Sandefjord – KIL:
1. omgang: 0-5
2. omgang: 1-4

Pluss: Herlig moral der gutta står på hele kampen ut.

Minus: Måten vi glipper markeringen på Sandefjords scoring

Overraskelsen: At hjemmelaget ikke klarte å sette inn noen sluttspurt etter at vi hadde gått opp i ledelsen.

Christian Aas på vei nedover kanten.
PS: Også i fjor vant KIL i Sandefjord. Det ble 1-0 etter at Mame Niang scoret det avgjørende målet.

PS: Dette var årets første offisielle kamp på gress! Den neste kommer allerede torsdag på Bislett mot Skeid.

PS: Tidligere KIL-spiller Espen Nystuen sonet karantene etter å ha fått rødt kort i kampen mot Mjøndalen for 14 dager siden. Han ble da erstattet av Peter Magnusson som ble veid og funnet for lett av KIL i vinter

PS: Felles spillere for Sandefjord og KIL er Arnar Førsund, Ørjan Berg Hansen, Olav Tuelo Johannesen, Espen Nystuen, Trym Bergmann, Magne Sturød og Morten Kristiansen.

PS: For tjue år siden bød KIL opp til fest! Intet mindre enn 8 mål ble det i kampen mot Tromsø og vi scoret fem av dem. Caleb Francis og Arnfinn Engerbakk scoret to hver for KIL, mens Dag Riisnæs satte punktum noen minutter før slutt. Hele 3985 tilskuere møtte opp på Gjemselund.

PS: For ti år siden var det ikke akkurat festfotball. KIL gjestet Raufoss, og kampen endte 0-0. Publikum luktet nok lunta på forhånd – det dukket bare opp 258 på 16. mai! Les hva vi skreiv om kampen her.

Sitatet:

«Neida, jeg koser meg med kaffe og sjokolade på tribunen!»

Espen Nystuen etter å ha blitt spurt av speaker i pausen om han skulle ønske at han hadde vært på banen.

BMartin Linnes spilte sin beste kamp for sesongen. Han scoret blant annet et mål som ble annullert og skaffet straffa som ga utlikning.Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor