Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Full fart

Av Jo Raabe. Publisert  15.05.2011
Høyt tempo og ditto intensitet preget lokaloppgjøret mellom KIL 2 og Eidskog.  

Eidskogs keeper reddet Patrick Hansens straffe.
Et KIL 2 kun bestående av juniorspillere kjørte på fra start av i kampen på den flotte gressmatta på Magnor. Allerede etter 35 sekunder fikk Ulrik Sundby straffe etter å ha blitt felt. Patrick Hansen fikk tillit fra 11-metersmerket, men han traff dårlig og keeper reddet greit.

Det så ikke på noen måte ut som om dette tok motet fra KIL-spillerne. Vi har null å utsette på være det tempo, intensitet eller kvalitet det første kvarteret. Eidskogspillerne ble løpende imellom og vi kom flere ganger fint ned til dødlinja, oftest på høyresida. Med unntak av straffesparket var heller ikke effektiviteten noe å si på. To flotte innlegg ble ekspedert til to praktfulle mål. Ulrik Sundby tok ned ballen vakkert og smalt den inn i det bortre hjørnet på halv volley. Enver Sjøli derimot brukte panna og stanget ballen inn bak en sjanseløs Eidskogkeeper.

Ulrik Sudby spilte en god kamp og sørget for et straffespark og to mål.
Etter å ha vist hva vi kan i begynnelsen fikk dessverre hjemmelaget vise fram en del av det de er gode på i resten av første omgang. I krigen foran mål ble unggutta våre for svake mot sterke eidskoginger. Tre ganger datt ballen ned i farlig posisjon foran mål og akkurat like mange ganger klarte hjemmelaget å banke den inn i nota etter at de vant de viktige duellene.

At vi taper dueller i eget felt er en ting, men et annet poeng er at vi må unngå å havne i disse situasjonene. Flere ganger mister vi ballen på vei framover når aggressive motspillere stresser oss til å gjøre feil. Den mest aggressive av disse motstpillerne var definitivt en gammel kjenning. Lars Erik Fremming spiller som han alltid har gjort med guts, innsats og hjertet utenpå drakta. Han er limet i Eidskoglaget. I tillegg til jobben han fysisk gjør selv glemmer han ikke å være trener og gir stadig vekk gode tilbakemeldinger og instrukser til medspillerne sine. Vi må innrømme at vi savner deg, Turbo.

Daniel Bergløv Os
For begge lag sitt vedkommende var effektiviteten særs god. Uten å ha talt helt nøyaktig sitter vi igjen med et inntrykk av at godt over halvparten av alle scoringsmuligheter ga mål. Selv om KIL hadde ballen mye i andre omgang, klarte vi dessverre ikke å skape de store sjansene Ulrik Sundby scoret vårt tredje mål rett før slutt. Da var det for seint siden Eidskog hadde banket inn de siste spikrene i kista vår i form av to mål det siste kvarteret.

Offensivt gjør vi en god kamp. Spesielt vil vi få lov til å nevne Enver Sjøli. Gutten begynner å få muskler på kroppen og hår på brystet og tar virkelig for seg. Fortsetter han framgangen har vi snart en ny Kongsvingergutt som spiller Adeccoligafotball. Også Ulrik Sundby skal ha ros. Han skaffet ei straffe og scoret to mål.

Eidskog - KIL 2 5-3 (3-2)
Magnor stadion
100 tilskuere

Gule kort for KIL 2: Ulrik Sundby, Bjørn Erik Krogh Gerson

0-1 Ulrik Sundby (13)
0-2 Enver Sjøli (15)
1-2 Lars Erik Fremming (16)
2-2 Fremming (28)
3-2 Torbjørn Bergersen (29)
4-2 Martin Skogheim (76)
5-2 Jon Holt (83)
5-3 Sundby (88)

KIL 2 (4-4-1-1)
Eirik Øyen Våg
Kristofer Sværk
Christoffer Bakken
Bjørn Erik Krogh Gerson (K)
Joakim Ruud Lia
(Edvin Jukic fra 58.)
Patrick Hansen
Daniel Bergløv Os
(Arya Aimagh fra 86.)
Per Kristian Wenstad
Ulrik Sundby
Enver Sjøli
Robin Rostille
BEnver Sjøli var meget god. Her er han ikke i duell med et lykketroll, men tidligere KIL-junior Stian Repshus


Per Kristian Wenstad kom fra Flisa til KIL høsten 2010 og har hatt god utvikling.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor