Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Fyrverkeri på Gjemselund!

Av Jo Raabe. Publisert  16.05.2011
Det er lov til å ta av og feire både 16. og 17. mai. KIL rundspilte Randaberg i 80 minutter!  

Martin og Adem spilte strålende!
Selv om trener Per Brogeland neppe ville innrømme det var KIL skyhøye favoritter mot gjestene fra Rogaland. De lå helt sist på tabellen med bare et poeng på fem kamper, men allikevel var de ubeskjedne nok til å ta ledelsen i det 6. minutt. Motland headet inn et godt slått frispark fra hjørnet av 16-meteren.

Dette så ikke ut til å ta motet fra KIL, og kanskje var baklengsmålet den vekkeren vi trengte for å komme igang. Det skjedde til gangs! Vi raidet opp det ene angrepet etter det andre og det så ut som om det var minst to divisjoners forskjell mellom de to lagene. Det kan det også fort bli neste år dersom begge lag fortsetter slik de spilte i dag.

Vi rakk nesten ikke å bli stresset av det tidlige baklengsmålet før Olav Tuelo Johannesen tok ansvar og satte full fart framover. Han fikk ballen fra Martin Linnes og rykket seg først mellom to motstandere før han gikk forbi de to neste. Han avsluttet med å sette ballen godt ned i eks KIL-keeper Olav Dalens høyre hjørne.

Randaberg prøvde i denne perioden å presse høyt. Det gikk ikke så bra. Ikke gikk det all verdens bra når de senere prøvde seg med å presse lavt heller. Vi var uansett så mye mye bedre enn dem.

Christian Aas setter inn 3-1. Det første av hans to mål.
Christian Aas endte med å bli kåret til KILs beste av Glåmdalen. Det var helt fortjent! Han markerte seg først på en corner. Han slo fra venstre, og etter en liten stuss inne i feltet var Adem Güven på plass og sørget for ledelse da omtrent halve første omgang var spilt. Han ville score og dunket ballen kontant inn i nettet.

Å klage på noe en slik dag er ufint. I stedet for å etterlyse effektivitet vil vi derfor heller rose alle de fantastiske angrepene før pause. Alle elleve gutta ville fram for å score mer. Vi fryder oss over Linnes sine fantastiske raid og lar oss imponere storveis over hvordan Lars Christian tilsynelatende har øyne i nakken.

Det ble ingen flere mål før pause, og dermed var det en viss nerve i kampen når spillerne kom ut på banen igjen til andre omgang. Den drepte vi raskt. Etter bare fem minutter var det Arnar Førsund som regisserte et angrep. Han spilte til Olav Tuelo Johannesen som forlenget ballen ut til Christian Aas. Aas kom dermed helt alene med keeper og var sikkerheten selv fra ti meters hold selv om det var en litt dårlig vinkel.

Olav Dalen fikk en travel kveld på Gjemselund.
Etter dette roet det seg litt ned, men uten at noen kunne være i tvil om at vi var det desidert beste laget. Toppen av kransekaka og kronen på verket var imidlertid Aas sitt andre mål for dagen. Han gjorde alt selv og gikk fram og tilbake i feltet før han vakkert plasserte ballen til side for en Olav Dalen med vekta på feil bein.

Synes du det er for mye skryt? Kom og se selv neste gang hvis du tviler! Vi tror alle som var på Gjemselund allerede har begynt feiringa av dagen og morgendagen.

For fakta, se kamper.

Henry J og Magnus Solum på samme bilde? Det er så uvanlig at vi bare måtte legge det ut!


Magnus Solum konstaterer at Christian Aas har lagt på til 4-1.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor