Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Keepertalent med munnkurv

Av Lasse Andreassen. Publisert  20.05.2011
Petter Olsen Lindstad er Norges største keepertalent. Det har han visst alt for lenge  

Petter Olsen Lindstad trente på Gjemselund som vanlig dagen etter offentliggjøringen av finaleresultatet
Da finalen i NRKs "Nummer 1" gikk på lufta torsdag kveld, fikk hele verden vite at KILs Petter Olsen Lindstad er ekspertenes førstevalg som fremtidig målvakt på høyt nivå. Programlederne Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye var full av lovord overfor et talent de først og fremst karakteriserte som "målbevisst", "seriøs" og "treningsvillig".

For vinneren selv var ikke seieren en nyhet. Han har hatt munnkurv en god stund.

- Jeg har visst det alt for lenge, gliser Lindstad på fredagens KIL-trening. - I rundt et halvt år har jeg vært nødt til å holde tett overfor omgivelsene, og det har ikke bare vært lett. Den nærmeste familien har selvsagt vært orientert, i tillegg til skolen. Innspillingene av programmet var jo avhengig av enkelte ekstraordinære fridager.

Også keepertrener Hans Erik Branes har båret på den hyggelige hemmeligheten.

- Jeg har kjent til utfallet siden dagen etter innspillingen av finalen, sier Branes. - For oss kom ikke dette som en overraskelse. Vi har hele tiden visst at vi har å gjøre med et talent som har alle muligheter til å nå helt til topps både i Norge og internasjonalt. Nå gjelder det å ta vare på kvalitetene og videreutvikle dem, sier treneren.

Lindstad vant ikke bare heder og ære i programmet. Han fikk både utviklingsstipend, en god sum penger til gamleklubben på Jessheim og et treningsopphold med Liverpool FC med seg hjem.
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor