Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Langt under pari

Av Erik Gusterud. Publisert  22.05.2011
KIL gikk til pause med en bonusledelse. I andreomgang ble vi løpt i senk.  

Adem i kampens beste KIL-angrep. Det endte med straffe og scoring på returen.
KIL dro til Sandnes vel vitne om at de måtte prestere godt over tid for å henge med i toppen. Vi kom fra to gode kamper med seier mot Sandefjord borte, og Randaberg hjemme. Kampen mot Sandnes Ulf var en slags eksamen i å prestere over flere kamper. Den strøk vi på.

KIL kom forferdelig i gang på Sandnes Stadion. Sandnes Ulf var aggressive fra start, og kom til store sjanser i åpningsminuttene. Etter seks minutter kom Steinthor Thorsteinsson til en gigant sjanse, da han kom helt alene gjennom med Kim Deinoff. KIL-keeperen varte opp med en kjemperedning da han med beina reddet ballen til corner.

Etter femten minutter kom KIL-tendensene. Christian Aas avsluttet fra skrått hold, men det måtte mer til for å overliste Bo Andersen i Sandnes-målet.

Kampen var jevn, og det hele var en stillingskrig. Etter førti minutter raidet Güven langs venstresiden. Han trakk seg inn og ble felt - soleklar straffe til KIL. Sandnes-keeperen reddet Olav Tuelos gode straffe, men Kim Holmen vår våken på returen, og satte den enkelt i mål!
KIL gikk dermed til pause med en 1-0-ledelse. Vi hadde overhodet ikke gjort en god kamp, og hjemmelaget hadde skapt mange farlige muligheter. De var mer aggressive enn oss, men vi ledet.

KIL ble enig om å forbedre det som ikke var bra nok i førsteomgang. Det klarte vi ikke. I stedet gikk Sandnes Ulf enda hardere ut enn i første omgang, og de presset KIL skikkelig.


Olav legger ballen til rette på ellevemetersmerket.
Vi ble mye løpenes i mellom, og Sandnes Ulf hadde angrep på angrep. Etter drøye femti minutter lagde Henry Shindika en noe klønete straffe. Den var ikke klar, og dermed billig. Straffen ble sikkert satt inn av Aksel Berget Skjølsvik.

Minuttet senere laget en KIL-forsvarer ny straffe. Denne gangen var den klar. Berget Skjølsvik satte inn sitt mål nummer to, selv om Deinoff var på ballen.

Sandnes Ulf hadde dermed snudd kampen, og vi var vitne til hvor mye selvtillit et mål gir. Straffe nummer to kom til etter at vi ble løpt i fra.

Like etter kom Morten Eriksen alene gjennom mot Deinoff. Spissen avsluttet godt, men Deinoff reddet mesterlig!

KIL tapte duell på duell, og vi fikk ikke til noe i noen av endene på banen. Etter snaue 65 minutter fikk hjemmelaget frispark utenfor 16-meteren. Frisparket fra Kenneth Sola fikk over muren og helt oppi krysset! Sandnes Ulf ledet 3-1.

Videre fortsatte hjemmelaget å skape sjanser. Thorsteinsson fikk en hel banehalvdel for seg selv, selv om han fikk en dårlig førstetouch fikk han til en avslutning. Den fikk utenfor.


Arnar Førsund
Hadde det vært KIL-supportere i Sandnes, hadde det vært flaut i andreomgang. Vi hadde ikke vært i deres 16-meter en eneste gang på de første 35 minuttene av andreomgangen.

Vi tapte kampen 3-1, uten at vi skapte en eneste farlighet i andreomgang. Dette kan man kalle et kollektivt tap, der man i bunn og grunn kjempet for mye én og én. Dette var en kamp langt under pari, og vi må glemme den så fort som mulig. Til torsdag er det ny kamp igjen. Da tar vi i mot Odd Grenland i cupens tredje runde på Gjemselund!


Ørjan var god før pause, men i andre omgang var han i likhet med resten av KIL -spillerne ikke god.

Martin og Edier er gode venner!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor