Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Patrick avgjorde!

Av Jo Raabe. Publisert  23.05.2011
På snarvisitt i hjembygda sørget Patrick Hansen for å bli matchvinner mot FuVo  

Patrick ble matchvinner!
Med striregn og hard vind på Opakermoen ble det ikke mye finspill i lokaloppgjøret. KIL 2 fortsatte dessverre litt der Adeccoligalaget slapp på søndag og imponerte ikke veldig.

Allerede fra start begynte det, og med 0-1 baklengs allerede etter tre minutter må vi kunne snakke om en marerittåpning. Selv om Gøran Wigum sørget for utlikning midtveis i omgangen var trener Øyvind Eide misfornøyd i pausen.

- Første omgang var årsverste av laget, men heldigvis hever vi oss litt utover i andre omgang og det vipper til slutt vår veg, fortalte han oss etter kampen.

Selv om begge lag hadde sjanser var det KIL som hadde de fleste og største. Dog så det mørkt ut da Mats Diego Skårdal fikk sin andre gule kort ti minutter før slutt. Heldigvis ga ikke gutta våre opp. Patrick Hansen sørget for å sette inn den avgjørende scoringen bare fem minutter før slutt.

BKeeper Petter Lindstad fikk ros av trener Øyv
- Vi rulla opp på venstresida og Magnus spilte fram til Ola. Jeg ropte for å få ballen og kunne avslutte nede i hjørnet på blank goal fra 7-8 meters hold. Det var deilig å score. Kampen bølga fram og tilbake og med ti mann var det sterkt at vi klarte å avgjøre de siste minuttene. Det var et godt angrep jeg avsluttet og det var også en herlig feiring etterpå, fortalte målscoreren.

Selv om det Patrick opprinnelig er fra Nes hadde han ingen kvaler med å senke FuVo.

- Jeg har aldri spilt for dem, og de har vel egentlig vært en slags rival for mine lag gjennom hele oppveksten, så jeg synes bare det er moro å kunne være med å avgjøre en slik kamp, fortsatte han.

Selv om trener Eide ikke var overvettig imponert over det han så, fant han lyspunkter:

- Alt i alt er det jeg er mest fornøyd med at vi klarer å heve prestasjonene såpass etter pause og at vi til slutt vinner fortjent. Jeg vil også benytte anledningen til å gi ros til keeper Petter Lindstad som steppet inn når Tobias Holmen Johansen ikke klarte den fysiske testen før kampstart. Han har et par avgjørende redninger og er også flink til å stå riktig, avsluttet treneren.

FuVo – KIL 2 1-2 (1-1)
Opaker gress

Rødt kort for KIL: Mats Skårdal (2 gule)
Gult kort for KIL: Marius Piereau

1-0 (3)
1-1 Gøran Wigum (19)
1-2 Patrick Hansen (86)

KIL (4-4-2)
Petter Lindstad
Enver Sjøli
Gøran Wigum
(Joakim Ruud Lia fra 46.)
Bjørn Erik Krogh Gerson
Marius Piereau
Patrick Hansen
Mats Diego Skårdal
Jonathan Dixon
Ulrik Sundby
(Robin Rostille fra 46.)
Magnus Solum
Ola Korbøl

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor