Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  24.05.2011
Der du blant annet kan lese om trykket stemning flyturen hjem.  

Samir Fazlagic ble flyttet inn som midtstopper da Henry Joseph måtte ut med skade. Marius Piereau kom inn som venstreback.
At det går opp og ned her i verden er noe den jevne KIL-supporteren ikke kan ha unngått å få med seg. Etter to serieseiere på rad kom tapet mot Edier Frejds Sandnes Ulf som før kampen bare hadde tatt poeng i en kamp. KIL ledet til pause, men hjemmelaget opplevde reneste straffesparkbonanzaen i andre omgang og snudde kampen på to minutter. Det var det som skulle til for å fylle på med selvtillit hos en gjeng hvor slikt hittil i sesongen har vært mangelvare. Fra det ene minuttet til det andre var det som å se skru på en bryter. Det var etter det bare et lag på banen, og de spilte ikke i rødt.

Var det så riktig idømte straffer til Sandnes Ulf? Ut fra TV-bildene må vi si at det første var klokkeklart. Det andre er det vanskeligere for oss å se, men dommeren så ut til å ha en brukbar posisjon der han kunne se godt hva som skjedde i duellen.

Kim Deinoff kan ikke lastes for noen av baklengsmålene. To straffer og frisparket på dette bildet.
På vei med fly over til Stavanger fikk vi ei tøff landing med mye turbulens, på turen hjem var det imidlertid en trykket stemning på hele reisen. Det var tre Adeccoligakamper i Stavangerdistriktet på søndag. I tillegg til vår kamp gjestet Nybergsund Trysil Randaberg mens Thomas Berntsens Strømmen besøkte Bryne. Det ble 3-0 til vest mot øst, og på flyet hjem var det tre lag med relativt slukørete spillere. Er det egentlig felles trøst i felles skjebne? Ikke så veldig, synes vi, men i bakhodet surrer jo det gamle ordtaket om at egen suksess selvfølgelig er best, men at andres fiasko da heller ikke er å forakte.

Adem Güven var en av KILs beste
Vi går over til tallenes tale:

Sjanser Sandnes Ulf – KIL
1. omgang: 4-2
2. omgang: 8-0

Cornere Sandnes Ulf – KIL
1. omgang: 2-2
2. omgang: 3-1

Pluss: Olav Tuelo Johannesen og Adem Güven som er positive framover før pause. De står bak mye av det vi skaper da.

Minus: At vi ikke klarer å få til noe som helst etter pause. Kollektiv kollaps er et nærliggende begrep.

Overraskelsen: At vi ikke så noen KIL-supportere i Sandnes. Det er lenge siden sist!

PS: Henry Joseph gikk ut med skade. I følge fysioterapeut Ankus Arora dreier det seg ikke om noen strekk, men ei krampe. Han blir ikke ute lenge, men cupkampen torsdag kan komme for tidlig.

PS: For tredje gang i år spilte vi på gress. Dette var den beste banen vi har vært på med A-laget i år – bare litt dårligere enn banen Eidskog bød opp til dans på i 3. divisjon forrige helg.

PS: Dette var årets laveste tilskuerantall på en KIL-kamp. Bare drøyt 400 kom til Sandnes Stadion.

PS: Arnar Førsund og Martin Linnes spilte sin kamp nr. 20 for KIL.

PS: Vi kjenner bare til en spiller som har spilt for begge klubbene. Han heter Edier Frejd og var en av Sandnes Ulfs beste. Intervju med ham kan du se her.

PS: For 20 år siden tapte KIL 2-1 hjemme for Brann. Målet til Dalløkken sendte oss i ledelsen, men var ikke nok til å gi poeng. Bjørn Berg kom inn for Rolf Furuly rett etter pause, men ble selv byttet med Charles Berstad helt på slutten av kampen.

PS: For 10 år siden slo KIL Kjelsås 3-0 på Gjemselund. Marius Gullerud scoret to og Kristian Berg ett. Her kan du se hva kil.no skrev om den kampen.
Årets beste maskotter i Adeccoligaen?


BMartin, Lars Christian, Gøran, Adem og Magnus ladet opp til kampen med fisketur på lørdag. Adem fikk den største, ei gjedde, men vi må si vi er vel så imponert over den pene abboren til Magnus Solum. Den ble etter sigende til en velsmakende kveldsmat. Fangsten ble tatt på hemmelig sted i en hemmelig sjø rett ved ei golfbane nær Kongsvinger.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor