Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Taktisk godt

Publisert  30.05.2011
KIL 2 fikk bryne seg på god motstand mot Ottestad.  

Nære scoring halvveis i andreomgang!
KIL 2 stilte med kun Arnar Førsund som var over 20 år fra start. Resten var 19 år og yngre.

De første par minuttene var skremmende. KIL var ikke borti ballen, og gjestene fra Ottestad la et enormt press på oss. Allerede etter tre minutter satt scoringen. En Ottestad-spiller la inn fra høyre i feltet og foran mål stanget en umarkert gjest enkelt inn 1-0 bak en sjanseløs Holmen Johansen i mål.

KIL løftet seg betraktelig, og etter noen minutter med aggressivt offensivt press, satt scoringen. Sundby stjal ballen fra en motstander før han fant Magnus Solum på tjue meter. Spisstalentet satte inn utligningen i det stadion-uret viste 9 minutter.

KIL inne i en god periode. Solum stod for farlighetene offensivt, med blant annet et skudd fra skrått hold. Etter 17 minutter scoret han igjen. Enver Sjøli fant Dixon, som på førstetouchet sendte Korbøl gjennom. På bakerste fant han Solum, som enkelt satte inn 2-1.
Inn til pause var kampen jevn, og det ble ikke scoret flere mål.


Bjørn Erik Krogh Gerson hadde med seg en meget bedre stopperkollega enn vanlig
Gjestene var i perioder bedre enn KIL i andreomgang, selv om de ikke kom seg til de største sjansene.

Etter 67 minutter derimot, kan vi takke Holmen Johansen for at vi fortsatt ledet. Keeperen vartet opp med en fantastisk dobbeltredning, da Ottestad hadde spilt seg inn i 16-meteren.

Ottestad utlignet like etter passerte 70 minutter, da vi sleit med å komme tett nok opp i motstanderen. En Ottestad-spiller fikk rom til å avslutte, og keeper-Johansen måtte se at et flott skudd gikk i mål bak han.

Ti minutter senere fikk KIL frispark 25 meter fra mål. Ola Erling Korbøl klistret ballen i mål! Et fantastisk frispark! 3-2!

KIL holdt ledelsen helt inn, mye takket være formasjonsendring der vi la om til 4-5-1. Da ble gjestene aldri en trussel.

Alt i alt vinner KIL fortjent. Vi gjør en god taktisk kamp mot et veldig godt Ottestad-lag. Selv om gjestene kanskje var best i andreomgang, var vi solide defensivt, og slapp ikke de til alt for mange sjanser. Vi kunne også fort ha punktert kampen midtveis i omgang to.

- Det er et kjempebra lag vi møter. Vi stiller med kanskje yngste tropp noen sinne, der det kun er Arnar Førsund som er over 20 år på slutten, forteller Eide etter kampslutt.

- Vi hadde ikke ballen før scoringen, men det var det eneste angrepet i den klassen gjennom hele kampen. Jeg fryktet at Ottestad ville ta skikkelig grep om matchen etter den tidlige scoringen, sier han videre.

- Vi er gode i den perioden vi scorer to mål, ellers skaper vi ikke mye. Utover i andreomgang derimot, bør vi punktere kampen. De er best rundt 2-2-målet, da de styrer mye av kampen. Det er Tobias Johansen som holder oss inne i kampen med en fantastisk dobbeltredning før ut.

KIL måtte slite for å vinne. Vi måtte være taktisk gode gjennom hele kampen, og det syns Eide vi klarte.

- Det er moro og samtidig en god erdaring for gutta å være med på en slik taktisk kamp. For første gang møter vi et ordentlig lag, som spiller fotball, og ikke bare har innsats og tæl. Det er slik det er å spille i Adeccoligaen, og vi får ikke mange slike kamper i år. Det er morsomt at vi blir utfordret taktisk, og jeg syns vi absolutt klarte det bra i dag, avsluttet Eide.Magnus Solum scorte to mål!
Kampfakta:

KIL-Ottestad 3-2 (2-1)
Gjemselund Stadion
Ca. 70 tilskuere
Gule kort KIL: Korbøl, Moltzau

0-1 Ottestad(3)
1-1 Magnus Solum (9)
2-1 Solum (17)
2-2 Ottestad (71)
3-2 Ola Erling Korbøl(81)

KIL(4-4-1-1)
Tobias Holmen Johansen
Kristoffer Sværk
Arnar Førsund
Bjørn Erik Krogh Gerson
Joakim Ruud Lia
Patrick Hansen
Enver Sjøli
Jonathan Dixon
(Ole-Christian Moltzau fra 45.)
Ulrik Sundby
Ola Erling Korbøl
Magnus Solum
(Per Kristian Wenstad fra 66.)


Arnar Førsund kom seg et par ganger til avslutning! 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor