Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Martin debuterte

Av Jo Raabe. Publisert  02.06.2011
Odølingen spilte hele kampen da Norges U21-landslag tapte 4-1 mot Sverige  

Martin hadde brukbar kontroll defensivt gjennom hele kampen. Dessverre var han for lite med offensivt. 
Landslagstrener Per Joar Hansen hadde gitt Martin Linnes tillit fra start på høyrebacken i torsdagens landskamp mot Sverige. Det er ikke dårlig tatt i betraktning at lagkameratene hans på Norges lag stort sett kommer fra langt større klubber enn KIL og ditto ligaer enn Adeccoligaen.

Sverige var bedre enn Norge og vant fortjent. Spesielt i første omgang overgikk svenskene oss når det gjaldt å sette tempo og trykk samt på pasningskvalitet. Martin ble sammen med resten av laget presset bakover og han brukte mest energi på å demme opp på backen der han fikk bryne seg på Elfsborgs Niclas Hult. Det gikk rimelig bra, og han kan ikke lastes mer enn noen annen for at Norge lå under 2-0 til pause.

En av de beste på det svenske laget var forøvrig Astrit Ajdarevic. Han var på prøvespill med KIL i Spania vinteren 2010, men ble skadet og fikk ikke vist seg fram. Nå var han en sentral spiller på Sveriges midtbane.

Martin gjorde sakene sine godt!
I andre omgang var Norge bedre. Allerede fra starten av viste de seg frem offensivt, og da kunne også Martin gå på noen løp framover på banen. Et par raid rakk han, men vi fikk ikke se de typiske angrepene fra KIL der han drar seg ned til dødlinja. Vi må nok sette dette på et mindre samspilt norsk lag og bedre motstand enn det han er vant med til daglig.

Vi synes definitivt Martin kom unna debuten sin med æren i behold. Ingen av de norske spillerne imponerte veldig, men av de bedre var Celtics Thomas Rogne og Manchester Uniteds Joshua King. På søndag er det ny kamp – da mot England i Southampton. Vi håper Martin får sjansen der også og kommer tilbake til Kongsvinger med mange gode impulser.


Martin Linnes i duell
Norge – Sverige 1-4 (0-2)
Briskeby gressbane
612 tilskuere
Dommer: Kenn Hansen

0-1 Pontus Jansson (24)
0-2 Mervan Celik (34)
1-2 Mohammed Keita (78)
1-3 Celik (82)
1-4 Philip Hellquist (89)


Sverige vant fortjent


Nr. 8 Astrit Ajdarevic var på vei til KIL i fjor! Han ble skadet på første trening, og reiste etter hvert hjem. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor