Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Vi møtte Martin!

Av Jo Raabe. Publisert  02.06.2011
Etter at han hadde fullført 90 minutter på banen tok han seg tid til en prat med kil.no  

Linnes gjorde en fin figur i debuten!
- Jeg synes det gikk greit defensivt, men framover på banen var jeg nok ikke med like mye som jeg har vært på KIL. Slik kampen gikk ble det vanskelig selv om jeg på forhånd fikk beskjed om å gå framover når det var mulig. Spillemønstrene sitter ikke perfekt ennå og banen var også vanskelig, fortalte Martin oss i mixed zone.

Vi mener Sverige var best, men Martin dro litt på det selv om resultatet ble hele 1-4.

- Jeg mener vi hadde en omgang hver, men svenskene er dødelig effektive og scorer på alle sjansene sine. Vi hadde jo ikke all verden, så det var vel greit at de vant, fortsatte han.

Nå går ferden videre til kamp mot England i Southampton. Der spiller Norge allerede på søndag. Det er ikke antydning til hjemlengsel for vår mann, han gleder tvert imot seg veldig.

- Det blir moro å komme til England, spille foran mye folk på en stor stadion og få prøve seg mot gode spillere fra Premier League. Også treningene er viktige for meg. Jeg lærer nye ting og blir også kjent med mange trivelige folk, avsluttet Martin før han måtte videre til neste intervju på Briskeby.
 

Martin mer med offensivt i andreomgang!


Spilte med nummer 13 på ryggen

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor