Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Skadesituasjonen

Publisert  03.06.2011
KIL sliter med noen skader, men trener-Brogeland tror det skal gå bra  

Ørjan Berg Hansen sliter litt, og bruker lang tid på å komme seg mellom slagene. 
KIL har ikke hatt mye skader denne sesongen. Nå har det kommet noen småskader, og derfor kan man si at det er fint med spillefri i helgen.

- Skadesituasjonen er at hos Adem Güven har det blitt tatt vanlig røntgen og CT-bilder av ankelen. Det er ikke noe brudd der, bare noe gammelt groms. Vi må bare fortsette å teipe og holde han oppe, og jeg tror nok det går bra. Han må også bli litt lurere i sin egen spillestil. Det blir litt for mye slåssing med han ute på banen. På de skadene han har fått nå, har han rett og slett blitt sparket ned bakfra. Han må bli klokere i valgene sine, mener Brogeland.

- Ellers er Henry Joseph i Afrika. Der fikk vi melding om at han ikke hadde vært med fult på treninga. Det kan tyde på at han ikke er klar til kampen på lørdag. Og jeg håper at de ikke bruker han, for han er ikke skadefri.

Ørjan Berg Hansen har i den siste tiden slitt med irritasjon rundt lyske og hofte. Han må bruke en del dager på å komme seg i gjen etter slagene. Årsaken er fortsatt ukjent, og det får Per Brogeland til å henge litt med hodet.

- Ørjan Berg Hansen er i en sånn situasjon at vi foreløpig ikke helt veit årsaken til hvorfor det er stramt og irritert rundt lyske og hofte. Han trenger rett og slett å avlaste litt mellom slagene. Han må bruke en del dager på å komme seg igjen, og det er selvfølgelig ikke bra i lengden. Vi jobber med å finne årsaken, og da kan vi muligens få rettet opp i det, avsluttet Brogeland.


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor