Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ny poengdeling

Publisert  13.06.2011
Vi avgir for mye poeng på hjemmebane!  

Det ble noe ampert utover i førsteomgangen!
På hjemmebane forventer publikum godt spill og tre poeng. Det KIL presterte førsteomgangen var ikke bra, men de hevet seg i andreomgang. Vi er glimtvis meget gode offensivt, og selv om vi i dag var mye bedre defensivt på en stund, scorer Strømmen alt for lett.

Gjestene satte i gang kampen i finværet på Gjemselund Stadion. Det var en meget jevn start, der ingen av lagene klarte å ta initiativet tidlig.

Det var uansett vi som hadde banespillet, og det var også vi som skapte kampens første sjanse. Christian Aas slo inn en god corner etter syv minutter. Midtstopper Gøran Wigum headet ballen like over mål!

Aas markerte seg tidlig i kampen. Etter om lag ti minutter dempet han ballen nydelig på kant, før han ved hjelp av meget godt veggspill med Adem Güven, avsluttet. Avslutningen gikk via keeper og til corner.

Like etter kontret Strømmen oss i senk, etter et langt Kim Holmen-innkast i feltet. Christer Jensen avsluttet fra hjørne av 16-meteren og i mål. 1-0 til Strømmen.

Gjestene var ekstremt nære 2-0 kun minutter senere, da Ibba Laajab avsluttet i stolpen fra samme sted som scoringen.


Førsunds scoring!
KIL klarte aldri å komme til noen ordentlige avslutninger. Vi satt oss for mye fast offensivt grunnet feil valg. Gjestene på sin side lå kompakte og godt, samtidig som de kun forøkte å utnytte våres feil. De var i tillegg meget farlige på kontringer.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter en noe amper avslutning på omgangen.
Etter pause var alt mye bedre. Vi fortsatte å dominere banespillet, men sjansene uteble. Etter drøye 50 minutter satt scoringen. Fazlagic la inn et frispark perfekt, og Arnar Førsund stanget ballen i nettet til stor applaus fra tribunen!

KIL presset på kraftig etter scoringen. Etter 57 minutter headet Olav Tuelo like over fra bakerste stolpe.

Minutter senere fyrte samme mann av fra 35 meters hold, rett i tverrligger! Et fantastisk treff.
Like etter prøvde han å skru ballen forbi Strømmen-keeperen fra skrått hold, men keeper reddet til corner.

Så kunne tidligere KIL-spiller Andreas Moen føre gjestene i ledelsen, men stolpen hindret scoring. Han kom seg helt inn i feltet, og avsluttet. Skuddet traff innsiden av høyre stolpe, og trillet forbi hele målet, før vi fikk klarert. Eventyrlig mulighet for Moen.


Olav Tuelo var svært nær flere ganger, og fortjente en scoring. Dessverre ble det bare nesten. 
Etter 64 minutter ble Aas felt i feltet. Det så ut som en klar straffe, men dommeren vinket spillet videre.

Videre var vi klart best, men vi var ikke gode nok på den siste tredjedelen. Vi hadde fortjent seieren, men Tuelos store sjansen gikk ikke i mål. Vi kan også si oss noe heldige at Andreas Moen ikke klarte å putte ballen i mål.

Det hele endte altså med poengdeling. Det kan vi ikke være fornøyde med. Uansett gjør vi en sterk andreomgang, og det må vi ta med oss videre. Formkurven er stigende, og det er et tidsspørsmål når vi begynner å vinne fotballkamper igjen.


Kaptein Samir Fazlagic


Adem Güven i duell

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor