Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Status fra Bodø

Av Lasse Andreassen. Publisert  16.06.2011
Den er lett: Alt vel!  

Gutta fra skauen i skremmende omgivelser med tang og andre truende arter. Linnes tråkket på en kråkebolle.
Lag og støtteapparat ankom Bodø etter planen midt på dagen. Ingen er syke, ingen er skadet og humøret er bra. Bodø viser seg også fra sin beste side, med sol og godvær.

Spillerne har gått en tur langs moloen i indre havn og inntatt et matchmåltid om ettermiddagen. Når dette skrives (16.40) er det snart avgang til Aspmyra. Det blir buss, men i denne byen ligger ting faktisk så tett at du like gjerne kan gå.

Godt humør i spillergruppa.
KIL møter et lag som har like mange poeng som oss, men med en kamp mer spilt. Bødø/Glimt har hatt en litt vrien start på sesongen, men de har ikke tapt på hjemmebane, og de har vunnet 3 av sine siste spilte 4 kamper.

Den gamle spisskjempen Stig Johansen (39) ble signert igjen nylig, men han har hatt et langt spilleopphold og trenger fysisk trening. Han gjør nok mest nytte for seg med sin rutine og holdning tpå treningsfeltet.

kil.no var en rundtur i Bodø sentrum torsdag ettermiddag, og rakk å spørre ganske mange tilfeldige mennesker om de skulle på Aspmyra. Det ble INGEN ja!

Fin by med en livat havn. 


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor