Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ingen endringer

Publisert  08.09.2006
Mot MS stiller KIL med det samme laget som startet mot Follo sist.  

Peter Lindau og Tore Andreas Gundersen i aksjon i vårens kamp mot Bryne.
KIL slipper fortsatt unna karantener, og skadelista er heller ikke spesielt lang. Etter den gode innsatsen til gutta i forrige kamp, var det derfor ikke direkte uventet at trenerne ikke gjorde noen forandringer  på laget.

Sammen med KIL-legenden Jørn Karlsrud overvar kil.no dagens trening på Gjemselund. Man begynte med at de elleve utvalgte spilte mot et "liksom-MS" bestående av resten av stallen, før gutta avsluttet økta med prestisjefulle oppgjør i lag fem mot fem. Det så virkelig bra ut. Vi fikk se god innsats, tøffe dueller og fine mål. MS kan grue seg hvis gutta er like gode på søndag!

- Vi har sett MS flere ganger i år, og vi vet hva de står for. De har noen spillere som vi må passe godt på, men som vanlig legger vi vekt på vårt eget spill. Den siste uka har vi fokusert litt på at spillerne skal bruke hodet mer. Det vil si at de selv skal kunne se an hva som er lurt å gjøre dersom kampen blir annerledes enn vi regner med på forhånd, forteller Vegard Skogheim.

Selv om det er åtte løpebaner på Bislet mot bare seks på Gjemselund, tror vi nok at gutta skal kunne klare å føle seg hjemme der også. Dersom du ikke har mulighet til å dra inn til Oslo for å følge kampen selv, kan du  sende meldingen KIL RES  til 1960, og vi gir deg beskjed om scoringer og sluttresultat.

KIL stiller med følgende lag:

Fredrik Eriksen
Kjetil Kamark
Per Verner Rønning
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Ørjan Berg Hansen
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
John Pelu
Peter Lindau
Tore Andreas Gundersen

På benken har vi Thomsen, Wibe-Lund, Odden, Skjærvold, Olausson, Holtet og Mile.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor