Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Publisert  21.06.2011
Om debutanter, unggutter og rutinerte  

Adem Güven spilte på litt uvant plass på flanken, men det ble allikevel et mål!
Det har blitt visket litt i krokene på Kongsvinger om at Brogeland burde variere mer på laget og gi flere av de unge talentene sjansen i Adeccoligaen. Ikke vet vi om han har hørt viskinga selv, men endringer på laget fikk vi til gangs på søndag. Det skyldtes nok flere forhold. Tett kampprogram og karantene har blitt nevnt, men det er nok heller ikke fritt for at flere av de unge har spilt seg inn på laget.

Moro er det da også at de tar vare på sjansene. Magnus Solum kvitterte med to scoringer en goalgetter verdig, mens Tobias Holmen Johansen i buret hadde et par matchavgjørende redninger. Gøran Wigum ble oppgradert til startelleveren rett før kampstart og taklet dette godt. De to «rutinerte» unggutta Lars Christian og Martin spilte seg etter vår mening også veldig godt opp i forhold til de siste kampene.

Ørjan Berg Hansen fikk kapteinsbindet i sin 120. kamp for KIL.
Selvfølgelig er det å ha unge spillere et gode i seg selv, men for KIL kan det være helt avgjørende at de står fram. Vi spådde før sesongen at visse klubbers brede staller kom til å bli avgjørende for utfallet av serien. Nå er forhåpentligvis KIL i ferd med å få en slagkraftig stall – ikke bare en førsteellever!

Om gutta er på vei mot toppformen får vi vite allerede onsdag da vi drar på besøk til Asker for å spille den utsatte kampen fra 10. serierunde. Fram til det kan dere nyte statistikken og faktaene nedenfor.

Sjanser KIL – Løv-Ham
1. omgang: 3-5
2. omgang: 8-1

Cornere KIL – Løv-Ham
1. omgang: 4-2
2. omgang: 3-2

Jonathan Dixon. En av de 7 som spilte på søndag som er født på 90-tallet.
Pluss: KIL startet kampen med fem spillere født på 90-tallet! To til kom inn som innbyttere i løpet av kampen.

Minus: At vi faller så mye etter den meget gode starten. I andre halvdel av første omgang var Løv-Ham best og hadde nok fortjent utlikning.

Overraskelsen: Lagoppstillingen med massevis av endringer fra sist kamp. Vellykket? Tror det ja.

PS: Magnus Solums spilte sin første kamp fra start for KIL i Adeccoligaen. Ikke verst å score to mål da! Dette minner oss om en annen klassisk KIL-debut for temmelig nøyaktig 28 år siden. Da fikk 19-årige Kjetil Rydje plass i startelleveren for første gang og kvitterte med to mål de første fem minuttene i kampen mot Brann.

PS: Ørjan Berg Hansen spilte sin 120. seriekamp for KIL.

PS: Mats Diego Skårdal debuterte i Adeccoligaen. Hans debut i offisiell kamp ble imidlertid gjennomført i cup-kampen mot Skeid i mai.

PS: Hassane Dosso var på banen for KIL sitt A-lag for første gang siden kampen 8. mai borte mot Sandefjord. Han har vært satt ut av spill av byråkratiet etter at UDI trakk tilbake arbeidstillatelsen hans.

PS: Så vidt vi vet er det bare to spillere som har spilt både for LøvHam og KIL. Vegar Landro som nå er i Bryne FK, og KIL-keeper Kim Deinoff

PS: Som nå møtte vi også for 20 år siden et lag fra Bergen i 12. serierunde. Den gangen var det Fyllingen, og KIL vant 2-1 på Krohnsminde etter at Arnfinn Engerbakk scoret begge KILs mål. Artikkelforfatteren var til stede!

PS: For 10 år siden startet det bra på Hamar da Marius Gullerud satte inn 1-0 til KIL etter 26 minutter, men i andre omgang snudde hjemmelaget det hele til 3-1 seier. Les her hva kil.no skrev om kampen.

Sitatet:

Bangura mister hodet og går hardt inn i en takling selv om han har gult kort fra før. Det ser ut til å være en korrekt avgjørelse.

Hentet fra A-pressens LIVE-oppdatering fra kampen Haugesund – Start.

Så glad ble Martin!Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor