Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Trening for alle

Av Jo Raabe. Publisert  23.06.2011
Nå kan hele byen trene sammen med KIL-gutta!  


Det spørs vel om Per Brogeland godtar å ha med Gud og hvermann på treninger på Gjemselund, men når det gjelder den fysiske delen av treninga kan du få nøyaktig det samme tilbudet som Adeccoligaspillerne.

- På Puls på Langeland kan vi tilby et bredt spekter av trening som passer for alle fra profesjonelle idrettsutøvere via mosjonister til de som er i litt dårlig form og vil komme igang med trening, forteller Tobias Holmen Johansen. Når han ikke stopper baller i KIL-målet jobber han med markedsføring og medlemsrekruttering hos Puls Kongsvinger.

I nye og flotte lokaler nede ved Glomma er det et utall muligheter for de som liker å trene. spinning, step, zumba og bodywork er bare noen av tilbudene som finnes i tillegg til det mer tradisjonelle med apparater og vekter.

- Hvis man tegner et medlemsskap her får man mye for pengene. Vennegjengen, syklubben eller golfspillerne kan trene og ha det sosialt sammen selv om de er på helt forskjellige fysiske nivåer. Vi tilbyr også treningsveiledning og personlige trenere for de som trenger litt hjelp med å komme igang, fortsetter Tobias.

Han forteller også at det er mange bedrifter som har inngått avtaler for sine ansatte. Noen betaler medlemskapet for sine ansatte, mens for andres del har man forhandlet fram rabatter.

- Fler og fler ser fordelen med dette. De ansatte får en naturlig møteplass utenfor arbeidstida og selvfølgelig viser jo all erfaring at god form minsker sykefraværet. For medlemmer er all trening på senteret inkludert i medlemskontingenten. I tillegg tilbyr vi også gratis barnepass, forteller keeperen.

KIL Toppfotball og KIL Fotball har inngått avtaler om trening på Puls for sine senior og juniorlag både på herre og damesiden. Adeccoligaspillerne til KIL har faste økter hver uke i treningssenteret samtidig som mange spillere også benytter sjansen til å drive egentrening der på ettermiddagstid. Senteret dekker alle behov spillerne har for fysisk trening!

Er du interessert? Ta kontakt med Tobias på mail eller telefon 91797928!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor