Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  24.06.2011
Der vi drodler litt om tre mulige komplekser – eller skal vi si trender?  

Asker & Bærum Budstikke brukte overskriften "Vanvittig opphenting". De kan ikke ha sett mange fotballkamper.
Trenere og spillere er meget forsiktige med å bruke ordet «kompleks» i forbindelse med fotball mens media liker det veldig godt. Vi skjønner begge deler. Selvfølgelig vil ingen tett på et lag innrømme at man har gått seg fast i noe som kan oppfattes som ei psykisk hengemyr, mens det for media selvfølgelig er et viktig poeng å se sammenhenger og det typiske.

La oss se først se på harde fakta. KIL har nå spilt 12 seriekamper og står med 4 seire, 3 uavgjorte og 5 tap. Det besynderlige er utviklingen i kampene. I fire av kampene der KIL har tatt ledelsen har vi endt opp med enten uavgjort eller tap. Motsatt er det også litt rart. Vi har faktisk ligget under i to av de fire kampene vi har vunnet. Erfaringen vi drar av dette er at KIL-kamper ofte snur.

Dette henger kanskje litt sammen med en annen trend vi har sett i det siste. KIL spiller en god og en svak omgang i hver kamp. Både mot Bodø/Glimt, Løv-Ham og nå mot Asker var det slik. Forskjellen nå var at det mot Asker var 2. omgang som var svak, mens det var den første i de to andre.


Ta den, tølper!
Den tredje trenden, som noen innen media sikkert vil kalle et kompleks, gjelder bortekamper. Av seks stykker i serien hittil i år har vi tapt fem. Det er ikke bra nok. Vi veit at det tas flere poeng hjemme enn borte i fotball, men det får være grenser!

Heldigvis kan vi stoppe praten om samtlige av de tre punktene allerede på søndag. La oss håpe at vi tar ledelsen mot Bryne, spiller to gode omganger og har med oss tre poeng tilbake fra Vestlandet!

Sjanser Asker – KIL
1. omgang: 3-5
2. omgang: 5-2

Cornere Asker – KIL
1. omgang: 2-4
2. omgang: 4-3


The green mile. Kampen gikk i Asker, garderoben lå i Spydeberg.
PS: Dette var en utsatt kamp fra 10. serierunde. Som kjent ble det ei helg med spillefri siden KIL hadde tre mann ute på landslagsoppdrag.

PS: Speaker på Føyka var NRKs superveteran John Herwig Carlsen!

PS: For andre kamp på rad måtte en midtstopper kaste inn håndkleet på oppvarminga. Nå er det tre midtstoppere som er skadde: Kai Olav Ryen, Henry Joseph Shindika og Gøran Wigum.

PS: Patrick Hansen fikk for første gang plass i KIL-troppen i Adeccoligaen.

PS: Asker er nyopprykkede i Adeccoligaen og spiller nok på nåde fra NFF på sin hjemmebane Føyka. Garderober 200m unna banen, dårlig skille mot bortesupportere samt et kunstgress som var utdatert for flere år siden er bare begynnelsen. Vi så imidlertid at det var byggearbeider på gang, så neste år blir det nok bedre!

PS: Martin Linnes spilte sin 25. kamp for KIL, Tobias Holmen Johansen sin 10.

PS: Felles spillere for de to klubbene opp gjennom årene er flere. Vi prøver oss med følgende og oppfordrer som vanlig våre lesere til å sende mail dersom dere husker flere enn oss: Lars Carlsson, Ove Jørstad, Tor Christian Bækken og Petter Linstad er de vi kommer på i farta.

PS: For 20 år siden hadde KIL Sogndal på besøk på Gjemselund. Vi vant 2-0 etter scoringer av Ole Einar «Ollie» Martinsen og Dag Riisnæs i første omgang.

PS: For 10 år siden var Aalesund på besøk. Bortelaget gikk opp til 2-0 i første omgang, men Harald Stormoen og Jørn Karlsrud sørget for uavgjort med hver sin scoring. Her kan du lese hva kil.no skrev om kampen. Merk dere ingressen til saken; den kunne vi nesten ha brukt nå også ved bare å bytte ut navnet på motstanderen: «KILs ungutter presterte en dårlig og en bra omgang mot Aalesund.»

Sitatet:
«De første kan fort bli de siste»
Nordigarden (AKA John Herwig Carlsen) om Asker som ledet serien etter 9 runder


Oskar H. Jönsson inntok tidlig horisontalen, men rakk å uttale at "gjerdet er bedre enn kunstgresset"


En busslast med supportere tok kommandoen på tribunen. Asker er også bondelandet, men Hedmark vant.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor