Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Litt spesielt

Av Jo Raabe. Publisert  29.06.2011
Oppgjøret mot HamKam ser ikke helt som en hvilket som helst kamp.  

Per Brogelans følger treninga med argusøyne.
- Det at det er et lokaloppgjør er jo selvfølgelig noe både spillerne og jeg føler på. Slike kamper med mye folk på tribunen, høy intensitet og ditto prestisje er noe av det vi lever for. Det er definitivt ingen fare for at noen går i feriemodus for tidlig, fortalte treneren oss etter økta i sommervarmen onsdag formiddag.

Ikke bare er dette et lokaloppgjør, men vi møter også laget som topper Adeccoligaen. Etter en svak serieåpning med seks kamper uten seier har HamKam tatt imponerende sju seire på rad.

Ola Korbøl
- Vi fokuserer ikke på at vi møter serielederen, men vil forberede oss som vanlig. Imidlertid er det et morsomt utgangspunkt at begge lagene kommer fra seire og helt sikkert også har lyst til å gå inn i sommeroppholdet med tre nye poeng og en god feriefølelse, fortsatte Brogeland.

Før kampen mot Bryne valgte KIL-trenerne å endre litt på formasjon og presshøyde. Selv om dette ga suksess er det ikke sikkert at de velger å fortsette i samme sporet.

Mats Skårdal (til venstre) og Ulrik Sundby i tett duell.
- Vi hadde slitt litt borte og ville endre på noen detaljer, men hjemme har vi jo gjort det mye bedre og det er dermed ikke sikkert at det er like lurt å gjøre så mye forandringer her på Gjemselund. Uansett er det bra at vi vet at vi kan fungere i forskjellige formasjoner. Det gir oss jo også en mulighet til å gjøre raske endringer i løpet av kampen, avsluttet treneren.

På skadefronten noterer vi oss et status quo. Gøran Wigum tok det litt med ro i dag med sin såre lyske, men er definitivt klar for spill på søndag. Det er ikke Henry Joseph Shindika som er sykemeldt fram til Hønefosskampen med en strekk i låret. Forhåpentligvis vil da skaden være leget.

Lars Christian hadde tunga rett i munnen under treninga


og bidro til at laget hans kunne feire seieren i miniturneringa på liten bane. Fra venstre Enver Sjøli, Samir Fazlagic, Magnus Solum, Patrick Hansen, Kim Deinoff, Olav Tuelo Johannesen og Lars Christian Krogh Gerson.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor