Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  05.07.2011
Der vi blant annet presenterer ei overraskende lang liste over spillere som har spilt både for KIL og HamKam.  
Ei festhelg på Kongsvinger ble nesten kronet med seier over HamKam. Dessverre ble det ikke slik. Et minutt på slutten ødela utrolig mye – og definitivt inntrykket av et lag som trygt og godt cruiset inn til seier mot topplaget.

Vi går ikke inn på noen dyptgående analyse om hva som er galt mentalt og taktisk, men vi merker oss igjen en ting vi har nevnt før i år. Flere av KIL-spillerne har det med å gli og falle i tide og utide. Definitivt var det i utide da Arnar mistet balansen minuttet før slutt. Det ser ikke ut til at vi klarer å vende oss til underlaget på Gjemselund. Undertegnede har sett alle KIL-kampene i år unntatt to og vi ser ikke det samme borte. Vi ser heller ikke det samme blant bortelagene som besøker oss. Er det noe å gjøre med dette?

Sjanser KIL – HamKam
1. omgang: 2-2
2. omgang: 3-4

Cornere KIL – HamKam
1. omgang: 1-6
2. omgang: 3-2

Pluss 1: Tre flotte mål hvor Magnus sitt selvfølgelig var toppen av kransekaka.

Pluss 2: Det fantastiske kunstverket KIL Supporterklubbs TIFO-gruppe presenterte før kampstart. Vi tør ikke tenke på hvor mange timer de har lagt ned for de to minuttene.

Minus: Kollapsen på slutten av kampen

Overraskelsen: At vi så lett kom oss gjennom HamKams forsvar til tider. De må ha klart å tette igjen bedre i de sju kampene de vant på rad før KIL-kampen.

PS: Flere tidligere KIL spillere som nå er bosatt utenbys hadde tatt turen til Kongsvinger for å se på kamp. Vi møtte på Conny Månsson, Peter Samuelsson, Alexander van Wijk og Paul Olausson.

PS: Olav Tuelo scoret sitt 21. mål på KIL og er dermed alene på toppscorerlista for dagens KIL-spillere

PS: Selv om Tobias Holmen Johansen er KIL spiller, og vi selvfølgelig helst skulle ha sluppet å se at vi fikk gule kort, synes vi av prinsipp det er bra at uthaling av tid straffes. Få med deg kollegene dine på det samme, dommer!

PS: Tilskuertallet 2949 var selvfølgelig sesongens hittil høyeste på Gjemselund. Ros til publikum er på sin plass, nesten 2000 hadde kjøpt billett på forhånd og lettet dermed arrangørenes jobb veldig!

PS: Felles spillere for HamKam og KIL er mange. Vi husker Øyvind Berg, Marius Gullerud, Stein Arne Ingelstad, Rune Buer Johansen, Svein Inge Haagenrud, Frode Birkeland, Arnar Førsund, Thomas Jahr, Chris Twiddy, Andrè Ulla, Olav Tuelo Johannesen og Tore Andreas Gundersen. I tillegg glemmer vi selvfølgelig ikke at HamKam-trener Vegard Skogheim var sjef i KIL fra 2003 til 2006.

PS: For tjue år siden var det bare sorgen for KIL. Vi var på besøk i Drammen og tapte 4-0 mot Strømsgodset. Et av målene ble scoret av Juro Kuvicek, som blant KIL supportere vel er mer kjent for andre ting

PS: For ti år siden ble det tap 3-1 borte mot L/F Hønefoss, som nå bare går under navnet Hønefoss. Hønefoss fikk tre straffer og Kenneth Dokken scoret tre ganger. Da hjalp det ikke så mye at Lars Sørlien scoret kampens eneste spillemål. Her kan du se hva vi skrev om den kampen. 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor