Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Håkon inn

Publisert  15.09.2006
Heller ikke nå noen store overraskelser fra KIL-trenerne.  
Håkon inn.

Kjetil Byfuglien må som kjent stå over søndagens kamp mot Strømsgodset grunnet karantene. Inn på venstre back kommer i stedet Håkon Wibe-Lund. Han har mest erfaring fra den andre siden av forsvaret, men rutinert som 26-åringen er, er vi ikke det spor bekymret for hvordan han vil mestre oppgaven. De siste 3. divisjonskampene har vist at han er i god form, og vi vet jo at han ikke akkurat er den som trekker seg i duellene.

Ellers må vi nesten kunne si at KIL-treningene nesten er skremmende udramatiske om dagen. Det brukes knapt nok en ispose, den eneste vi så i dag var den Tore Andreas Gundersen brukte for å ise ned tåa ved siden av stortåa på venstre fot. Den har vært litt vond siden kampen mot Manglerud Star, men dette er vel egentlig ikke noe mer enn en medisinsk kuriositet.

Kim Roger Strand trente som vanlig med KIL på fredager. Han brukte økta som en siste forberedelse til lørdagens toppkamp i 2. divisjon mellom Eidsvoll Turn og Nybergsund. Lagene er de to øverste på tabellen, begge med 42 poeng. Resultatet i morgen vil nok derfor kunne ha avgjørende betydning i opprykkstriden. Kim spiller selvfølgelig fra start på topp sammen med Geir Frigård.

En annen som stakk innom var Espen Nystuen. Stabæk trener på morgenen, og dermed benyttet Lia-Svarten anledningen til å bivåne treningsøkta fra benken på Gjemselund. Ut fra uttalelsene hans virket det nok som om han regnet med å se søndagens kamp som Stabæk spiller mot Viking fra omtrent samme vinkel – dog i Stavanger.

Med unntak av byttet av venstre back, starter KIL med de samme som i de to siste seriekampene. På benken er den eneste forandringen at Kjetil Gerhardsen kommer inn.

KIL starter altså som følger:

Fredrik Eriksen
Kjetil Kamark
Kai Olav Ryen
Per Verner Rønning
Håkon Wibe-Lund
Ørjan Berg Hansen
Harald Stormoen
Lars Erik Fremming
John Pelu
Peter Lindau
Tore Andreas Gundersen

På benken er:

Ulrik Thomsen
Kjetil Gerhardsen
Mads Kristian Skjærvold
Paul Olausson
Patrick Holtet
Herman Odden
Vangjel Mile


Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor