Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Avgjorde på seks minutter

Publisert  16.09.2006
Noen av A-lagsspillerne ble spart i dag, men erstatterne klarte seg utmerket!  
Joachim Christensen scoret sitt første mål for KIL.

Riktignok var det hjemmelaget FuVo som kom best i gang. Etter 17 minutter scoret Robert Leistad mot sine gamle lagkamerater. Det var et typisk Leistadmål som kom etter en stikker igjennom på venstresida. Keeper Ulrik Thomsen rakk ikke fram, og Joachim Christensen klarte ikke å løpe opp ballen før den lå i nettet.

I første omgang hadde KIL flust med cornere fra høyrekanten. Petter Linstad var ansvarlig for servene derfra, og han gjorde jobben sin upåklagelig gang på gang. På det femte forsøket kom midtstopper Joachim Christensen seg fri og stanget ballen i nettet. Dette var den 18-årige nordlendingens første mål i KIL-drakt.

Selv om uavgjort sto seg til pause, var det tydelig at FuVo var et lag det var fullt mulig å komme på talefot med. De var veldig seine på returløp, så mulighetene til kontringer var så absolutt til stede. Dette fokuserte trener Rune Sønsterudbråten på i pausen.

Rett etter pause gikk Kjetil Gerhardsen, som hadde spilt bra, ned for telling etter å ha fått en smell på skinnleggen der han brakk beinet i vår. Lørdag kveld tyder ting på at benet kan være brukket igjen. Snakk om uflaks for 20-åringen som var på vei tilbake etter å ha vært gipset i to måneder i vår.

Chris Lundhaug kom inn som innbytter, og han skjøtte jobben godt. Han rakk akkurat å komme inn på banen før KIL-spillerne satte inn et ekstra gir og kjørte over hjemmelaget en ti minutters tid.

Både Stian Habberstad og Kjetil Simonsen var gode mot FuVo.

Først herjet André Bjørkheim og Kjetil Simensen på høyrekanten. Sistnevnte dro seg nesten inn på fem-meteren langs dødlinjafør han la inn til Vangjel Mile på bakerste stolpe. Albaneren gjorde ingen feil og ekspederte ballen opp i nett-taket.

Så var det Petter Linstad sin tur. Han fyrte av et langskudd fra 20-25 meters hold som snek seg inn nede ved stolperota. Til slutt satte André Bjørkheim spikeren i kista etter flott forarbeid av Chris Lundhaug og Aleksander Eggum.

Vi i kil.no er meget fornøyde med dagens kamp. Når flere av de «faste» spillerne ikke var med er det andre som tar tak og er gode. Av A-lagsspillerne kommer i dag Herman Odden og Petter Linstad veldig godt fra det. Juniorgutta Kjetil Simonsen, Kjetil Sørum og Stian Habberstad var også gode. Sistnevnte imponerte med godt fysisk spill mot hjemmelagets robuste stoppere. Han vant mye i lufta, og lot aldri motstandermidtstopperne få ro et eneste lite sekund.

FuVo – KIL 2 2-4 (1-1)
Funnefoss gress
100 tilskuere

Gult kort for KIL: Kjetil Gerhardsen

1-0 Robert Leistad (17)
1-1 Joachim Christensen (21)
1-2 Vangjel Mile (53)
1-3 Petter Linstad (58)
1-4 André Bjørkheim (59)
2-4 Øystein Julsrud (str. 65)

KIL 2 (4-3-3)

Ulrik Thomsen (K)
Kjetil Simonsen
Herman Odden
Joachim Christensen
Kjetil Gerhardsen
(Chris Lundhaug fra 50.)
Kjetil Sørum
Petter Linstad
Aleksander Eggum
(Gunnar Gjøstøl fra 74.)
André Bjørkheim
(Lars Erik Persson fra 81.)

Kjetil Gerhardsen har trolig fått et nytt beinbrudd.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor