Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

- Det blir en tøff match

Publisert  29.07.2011
KIL-treneren mener de ikke får noe gratis i en tøff bortematch  

Gøran Wigum har hatt stor utvikling i år. Nå har han også fått ny sveis!
Sist helg avlyste Norges fotballforbund alle kampene i Tippeligaen, Adeccoligaen og Fair Play ligaen grunnet terrorhandlingene Norge ble utsatt for forrige fredag.Kampen ble som kjent omberammet til onsdag 3. august.

Til helgen setter KIL-mannskapet seg på flyet til Bergen. KIL har ikke spilt kamp på tre uker.

- Nå ble det jo utsatt kamp sist helg, så nå er det en stund siden vi har spilt. Det er ikke så lenge siden vi møtte Løv-Ham. Da funket vi veldig bra og vant 4-0, men det er ikke bare å tro at man reiser bort dit og tror dette går på skinner, sier Per Brogeland.

Ingen kamper er like, sier han. Og siden sist vi møtte Løv-Ham, har de gjort flere endringer på laget. I tillegg vant de den forrige kampen mot Randaberg, og de fikk sikkert en skikkelig vitamininnsprøyting av det. Løv-Ham ligger sist på tabellen, sliter økonomisk – de spiller uten press.

- Det blir en tøff bortematch, der vi ikke får noe gratis, mener Brogeland.

Kai Olav Ryen på trening i dag!
Scorer mye - slipper inn mye

KIL er et av de lagene som har scoret flest mål i år. Det er treneren selvfølgelig fornøyd med. Men vi har samtidig sluppet inn 1,6 mål i snitt per kamp. Det er Brogeland overhodet ikke fornøyd med!

- Vi har jobbet mye med vårt eget lag med fokus på spillestil og vi har jobbet en god del med det defensive. Vi jobber mye med at vi ikke skal slippe inn for enkle mål. Vi må erkjenne at vi ikke har vært gode nok defensivt, og sluppet inn for mye mål, sier treneren før han legger til:

-Offensivt er vi gode, og scorer mange mål. Defensivt må vi bli bedre, for vi kan ikke fortsette å slippe inn så mye mål.

Friske som fisker

I år har vi ikke slitt spesielt med skader. Men når vi først har fått litt rusk har det kommet flere skader i forsvarsleddet der vi allerede er litt tynt besatt. Nå er imidlertid alle hundre prosent friske og raske. Til og med Kai Olav Ryen var å se på dagens trening! Han trente dog kun for seg selv.

- Vi har ingen skader nå. Vi hadde til og med Ryen på trening i dag. Det er en sjelden situasjon, men det har jo vært sånn i hele år, forteller han videre.

- Jeg forventer at vi gjør en god fotballkamp, er dyktige offensivt og defensivt. Så får vi se om det holder til seier. Men dette er ikke en lettvinn kamp, så jeg tror ikke vi skal være ovenpå og tro at dette blir så veldig lett. Jeg tror vi skal klare å holde beina trygt på jorda, og jobbe og kjempe hardt om poengene, forteller Brogeland helt til slutt før vi går over til noe helt annet.

Flisas Sigvart Lunder har gitt et positivt inntrykk.
På prøve

KIL har siden tirsdag hatt Flisas Sigvart Lunder på prøvespill. Lunder er midtstopper, og han har gjort et bra inntrykk hittil.

- Han er med her som et ledd som handler om å ha kontakt med andre klubber og spillere i Glåmdalsdistriktet. Vi fikk et innspill fra Flisa som ønsket at han skulle få prøve seg her. Sigvart er en robust og tøff midtstopper, og han har gjort et bra inntrykk. Jeg ønsker å se litt nærmere på han.

- Det kan være aktuelt å hente han, men først skal vi vite sikkert om det er noe vi trenger. Jeg skal ta meg en prat med han nå, og vi skal tilby han å trene litt mer her med oss. Per nå har vi ikke sett nok, avslutter Brogeland.

Marius Pierau fosser fram
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor