Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ble kjempet i senk

Av Jo Raabe. Publisert  01.08.2011
Vilje overvant finesse og KIL 2 tapte mot Nordre Land  

Tre baklengs for KIL 2, som ble kjempet i senk av Nordre Land.
Nordre Land har nok ikke som mål å sjarmere tilskuerne sine med finspill og teknikk. Den offensive taktikken deres var enkel – bank ballen mot rask spiss uansett hvor du er på banen. Vi ser ikke at KIL 2 har så mye å lære av dette.

Vi har imidlertid litt å lære av hvordan de jobbet for å få tak i ballen. På den gode gressbanen var de meget aggressive, gode til å forflytte seg og til å være kompakte rundt vår ballfører. Vi ble tatt på senga av dette selv om det ikke på noen måte var uventet. Det resulterte i baklengs allerede etter fire minutter. Den raske spissen kom mellom Bakken og Wigum og alene med keeper gjorde han ingen feil.

Robin Rostille gjorde en god jobb på topp mot knallharde midtstoppere, men han ble litt for lett i duellene. På løp var han bedre enn den og kunne fort ha utliknet da han kom alene med keeper etter et drøyt kvarter. I stedet utnyttet Nordre Land to sleivspark vi hadde på rad i eget forsvar og scoret på et langskudd som overrumplet Eirik Våg Kvitfjell i KIL-målet.

Nordre Land var effektive, men de ledet uansett fortjent ved pause. Det var derfor mye å ta tak i for Øyvind Eide i pausen.


Joakim Ruud Lia med ballen
Det han sa hjalp ganske så umiddelbart. Vi så bedre løp, klokere valg og bedre tempo og det gjorde at vi skapte noen brukbare sjanser. Mål ble det imidlertid ikke.

Kvarteret ut i andre omgang var Christoffer Bakken i duell med Nordre Lands spiss. Vi så ikke nøyaktig hva som skjedde, men det hele endte ihvertfall med at Bakken fikk gult, og spissen rødt kort. Om det var et slag eller en dytt var vanskelig for oss å se, men konsekvensen ble uansett at vi fikk spille resten av kampen mot ti mann.

Vi klarte ikke å utnytte at vi var en mer, istedet for at vi scoret var det de som klarte å kontre inn 3-0. Da var det selvfølgelig avgjort. Ola Korbøl skaffet oss et trøstemål på overtid da han satte et frispark rett i mål, men i nærheten av poeng var vi aldri.

Nordre Land – KIL 2 3-1 (2-0)
Dokka stadion
50 tilskuere
Dommer: Pål Berg

Gule kort for KIL 2: Christoffer Bakken, Gøran Wigum

1-0 (4)
2-0 (21)
3-0 (73)
3-1 Ola Korbøl (90)

KIL (4-3-3)
Eirik Våg Kvitfjell
Kristoffer Sværk
Christoffer Bakken
(Edvin Jukic fra 76.)
Gøran Wigum (K)
Ulrik Sundby
(Joakim Ruud Lia fra 68.)
Enver Sjøli
Marius Piereau
Ola Korbøl
Patrick Hansen
Robin Rostille
(Ole-Christian Moltzau fra 81.)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor