Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Av Jo Raabe. Publisert  02.08.2011
En fullt fortjent seier mot en hardt presset motstander.  

En Fan av Jonathan observert på Gardermoen søndag formiddag! 
Vi stanget og stanget mot Løv-Hams mål lenge og vel, men statistikken vår viser til fulle at seieren var veldig fortjent.

Bergensklubben har de siste dagene kjempet en enda viktigere kamp utenfor banen. Den har vært for å redde klubben fra konkurs og for å klare å fullføre sesongen i Adeccoligaen. Før oppgjøret på søndag var de veldig i tvil om de kunne klare det siste, men i skrivende stund er det meldt om at de har lyktes med å skaffe de nødvendige midlene. Vi er veldig glade for at det har gått bra.

De er på sett og vis i samme situasjon som vi var i fjor. Kampen for å ikke rykke ned ble underordnet kampen for å bestå som klubb.

Sjanser Løv-Ham – KIL
1. omgang: 0-3
2. omgang: 0-5

Cornere Løv-Ham – KIL
1. omgang: 3-5
2. omgang: 3-1

Pluss: At vi er tålmodige. Selv om det tar lang tid før vi får uttelling stresser vi ikke, vi bare fortsetter å gjøre det riktige offensivt.

Minus: Vi mister fortsatt ballen for ofte på midten. Dette skyldes unøyaktighet og litt dårlige taktiske valg. Heldigvis var ikke Løv-Ham gode nok til å utnytte de overgangsmulighetene de fikk.

Overraskelsen: At Løv-Ham nok en gang fikk en spiller utvist mot KIL. På de fire siste kampen mot oss har de fått fire utvisninger.

Varden Idrettspark er et flott anlegg. Intet mindre enn fire kunstgressbaner, hvorav tre er elleverbaner er det der.
PS: Norge var godt fornøyde med lørdagens trekning av VM-kvalifiseringspuljene. Lars Christian Krogh Gersons Luxembourg får det nok som vanlig tøft. De møter Portugal, Russland, Israel, Nord Irland og Aserbadsjan i kampen om Brasiltur i 2014.

PS: Felles spillere for klubbene er Vegar Landro og Kim Deinoff. Trond Amundsen har vært trener for begge.

PS: Ørjan Berg Hansen spilte sin 125. kamp for KIL.

PS: Olav Tuelo Johannesen spilte sin siste kamp for KIL. Han endte på 86 kamper og 22 mål. Han var den mestscorende KIL-spilleren i troppen. I og med hans avskjed er nå Kai Olav Ryen på topp igjen med sine 20 mål. På tross av at han har spilt lite de to siste sesongene er Eidskogingen også den med suverent flest kamper. Han har 221.

NRK sin fotograf hadde den desidert beste plassen. Han kunne kose seg i sola, mens resten av oss satt i skyggen på den andre siden av banen.
PS: For tjue år siden spilte KIL mot Rosenborg på Gjemselund. Ole Einar Martinsen ga KIL ledelsen 1-0, men trønderne snudde og vant til slutt 4-1.

PS: Kampen i 17. serierunde for ti år siden er et svart kapittel i KIL-historien. KIL tapte 7-0 på Høddvoll i et mareritt av en kamp. Les her hva vi skrev om det som skjedde.Før helgen tilbød Løv-Hams spillere seg å kjøre bil til alle bortekamper. Godt å se at de fortsatt har humøret i behold!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor