Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Slurvete og upresist!

Publisert  03.08.2011
Meget skuffende pasningskvalitet da KIL bare klarte 1-1 mot Alta  

Adem Güven skapte mye offensivt for oss i dag. Var nære på flere ganger!
Olav Tuelo Johannesen ble bekreftet solgt til Start mandag. Som erstatter på hans kantposisjon kom Christian Aas inn, som ellers i år har spilt på motsatt kant av Tuelo Johannesen. Ellers var startoppstillingen helt lik som forrige helg da KIL vant 1-0 borte mot Løv-Ham. 

Alta kom til Gjemselund med en taktikk; ligge lavt og satse på kontringer. Bortelaget lå kompakte og godt defensivt, men KIL fant rom på kantene. Martin Linnes truet Altas venstreside allerede etter to minutter, men innlegget hans ble blokkert til en corner vi ikke fikk noe ut av.

Det virket ut som om vi ikke var helt inne i det i de første seks-syv minuttene. Men etter harde ordre fra Arnar Førsund hevet vi oss kraftig mot lavtliggende Alta.

Når vi spiller i lengderetning er vi meget gode. Etter tjue minutter kom det en lang ball mot Adem Güven, som i et høyt tempo vant duellen med Alta-backen. Videre dro han av en mann før han spilte videre til Kaptein Samir Fazlagic som absolutt burde skutt. I stedet sendte han den videre til en motspiller.

Etter snaue 30 minutter kom KIL og Krogh Gerson til en gedigen mulighet! Ørjan Berg Hansen la inn fra høyre, Krogh Gerson umarkert på seks meter satte ballen i tverrligger.

KIL inne i en god periode. Magnus Solum som ikke hadde gjort sin beste omgang hittil i år mottok ballen feilvendt på tjuefem meter, vendte opp og avsluttet. Dessverre rett på keeper.

Alta-frispark fra 35 meter. Frisparket var knallhardt, og Tobias Holmen Johansen måtte slå ballen til corner. Gjestene klarte å skape et visst ettertrykk, men vi klarte omsider å riste det av oss.

Førsund var god som vanlig. Her forsøker han å lobbe over Alta-keeperen!
Fem minutter før pause var det Førsund som stod for et godt offensivt KIL-angrep. Midtstopperen spilte vegg med Krogh Gerson før sistnevnte flikket Førsund gjennom. Stopperen forsøkte å lobbe over keeperen, men avslutningen gikk til side for mål.

Det som har vært mest synlig og mest skuffende i denne førsteomgangen var de mange feilpasningene våre. Vi spiller vekk ballen i enkle situasjoner og spiller dermed på oss kontringer.

Gjestene starter andreomgangen desidert best, da de kom til to store sjanser. Christian Reginiussen og Vegard Braaten stod for hver sin. Begge gangene måtte en god Tobias gi til corner.

Så startet KIL-presset. Først finner Solum rom, og spissen kommer nesten igjennom. Like etter kom Linnes helt til dødlinja. Backen fant Güven 45 grader ut, men han ble taklet i det han skulle avslutte.

I det 54. minutt satt scoringen. Magnus Solum stanget enkelt inn et godt innlegg fra Samir Fazlagic, etter at han dro seg fri fra markering.

De to første minuttene etter scoringen så vi ingen antydninger til at KIL skulle legge seg tilbake. Men det skjedde. Alta kom seg skikkelig opp i banen, og flyttet opp flere mann. Dog skapte ikke Alta noe selv. Men vi gir dem gratismuligheter på gratismuligheter når vi har et så sørgelig pasningsspill. Vi spiller til og med de enkle syv-meters pasningene rett vest. Her må det jobbes.


Magnus Solum gjorde en mindre god og en god omgang. Her stanget han inn KILs mål!
Det lå i lufta at Alta skulle score. Etter 63 minutter satt utligningen. Christian Gauseth ble spilt igjennom, og avsluttet i bortre hjørne fra noe skrått hold.

Like etter satte Güven en ball i tverrligger, etter et glimrende raid av Linnes.
Det virker ut som om vi prøver å spille bra, men at vi rett og slett ikke er teknisk gode nok. Vi spiller dessuten alt for mye på tvers, og da er det lett å spille på seg brudd.

Etter 77 minutter kom Güven seg alene gjennom med keeper. Han avsluttet presset rett på keeper.

Mot slutten var det ingen av lagene som kom seg til skikkelige avslutninger.

Det ender 1-1 i en jevn kamp. Vi må være skuffet over resultatet og kampbildet. Pasningskvaliteten er svært dårlig, og vi spiller mye på tvers. Vi spiller på oss mye brudd, og er vel heldige at de ikke utnytter det. Vi er nærmest scoring med to i tverrliggeren, men det ville seg ikke.

Christian Aas gjorde en grei kamp, men var ikke fornøyd med 1-1 og det dårlige pasningsspillet. 


Lars Christian Krogh Gerson og resten av KIL-spillerne var slurvete og meget upresise i pasningsspillet i dag!

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor