Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Puslete

Publisert  04.08.2011
Puslete forestilling av KIL/NTG da de tapte fortjent borte mot Ham-Kam.  

Vertene Ham-Kam åpnet oppgjøret på Briskeby Stadion suverent best. De kom seg til en rekke farligheter, og KIL-målvakt Petter Olsen Lindstad hadde en del å gjøre, uten at avslutningene var nevneverdig bra. Det vi presterte i åpningsminuttene var så langt under pari som over hodet mulig. En skikkelig stusselig fremvisning der samtlige viser slett innsats. Heldigvis tok vi tak!

Vi ble mye mer aggressive i alle ledd og vi stod mer etter. Det ga uttelling hurtig, dog noe heldig. Robin Rostille jaget en ball ut mot dødlinja. Keeper gikk også ut, og feilberegnet. Rostille fikk enkelt med seg ballen fra keeperen og avsluttet i åpent mål fra nærmest død vinkel.

Perioden etter vår scoring var god. Vi klarte å opprettholde noe, men vi gjør mye merkelig. Vi spiller bort ballen til motstanderen, og velger rett og slett for trange løsninger så vi får overgang i mot oss. Selv om det er stort nok rom i bakrom og på kantene.

Etter 37 minutter fikk vi en kjempemulighet til å sette inn 2-0. Ole-C og Patrick kontret godt og hurtig. Sistnevnte fikk ballen utenfor 16-meteren, dro av en mann før han avsluttet like til side for venstre stolpe.

Ham-Kam har gjennom førsteomgangen skapt sjanser jevnt og trutt. Men de mangler besluttsomhet og skikkelige avslutninger. Men med få minutter igjen til pause klarte de riktignok å score. Vertene utlignet på en corner i det 43. minutt, og det fullt fortjent.

Kort tid etter pause fikk Ham-Kam tildelt korrekt straffespark, etter at vi feller en som først finter seg forbi tre mann. Straffen var sikker, og vertene hadde snudd kampen.

Etter 55 minutter hadde KIL og Ulrik Sundby mulighet til å komme a joure, men kanten headet over mål umarkert fra kloss hold.

Kampen var jevnere nå enn i førsteomgang. Ham-Kam skapte noen farligheter, men det var vi som stod for de aller største. Ole-Christians forsøk etter 60 minutter var ikke dårlig, men keeper reddet til corner.

Med et kvarter igjen å spille headet Ham-Kam i stolpen.

2-2 kom da Robin Rostille avsluttet i mål via et Ham-Kam-bein. Godt forarbeid av Ruud Lia og Tronsmoen i forkant på et hurtig innkast.
På overtid fikk Ham-Kam nok en straffe. Denne gangen også korrekt. Igjen satt straffen like sikkert som den forrige.

Ham-Kam vinner kampen fortjent 3-2, da vi allerede setter standarden for oss selv etter de første femten minuttene. Man kan bruke ord som puslete for å karakterisere kampen. Vi stod aldri godt nok etter, og dermed ble det mye jobbing for både midtbaneleddet og angrepet. Vi klarte ikke å dekke de store rommene vi bydde opp til, og det utnyttet vertene. Det kunne fort blitt mange Ham-Kam-mål i dag, men når avslutningene er av såpass lav kaliber som i dag, blir det sjeldent det.

Ham Kam – KIL/NTG 3-2(1-1)
Briskeby Stadion

Gule kort: Joakim Lia

Målene:
0-1 Robin Rostille(15)
1-1 Hamkam(43)
2-1 Hamkam(51)
2-2 Rostille(84)
3-2 Hamkam(91)

KIL/NTG:
Petter Olsen Lindstad
Kristoffer Sværk
Christoffer Bakken
Mathias Nystuen
Joakim Ruud Lia
Patrick Hansen
(Daniel Bergløv Os fra 91.)
Enver Sjøli
Edvin Jukic
(Andreas Sannerud fra 70.)
Ulrik Sundby
(Sigve Berg Tronsmoen fra 75.)
Robin Rostille
Ole-Christian Moltzau

Benken: Våg, Aimagh, Erichsen, Sæther
 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor