Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Ut i distriktet

Publisert  17.08.2011
KIL spilte kamp mot et sammensatt Solør-lag!  

Bosniske Edvin viser seg fram som en solid stopper. 
KIL og trener Per Brogeland har lenge snakket om å bedre KILs samarbeid med de andre klubbene i distriktet. Onsdag kveld spilte KIL treningskamp mot et sammensatt Solør-lag der vel alle spillerne var fra Grue og Flisa. 

Målet med arrangementet er å bedre samarbeidet med klubbene i distriktet, men også for å gi spillerne i området en sjanse til å vise seg fram. 

Kampen varte i 3x25 minutter, og endte med en 2-0-seier til KIL. Jonathan Storvik Dixon stod for begge scoringene. Den scoringen var en god individuell prestasjon, mens den andre var på straffespark. KIL var best, og Solør-laget maktet ikke å komme til en eneste avslutning på mål. Flyten i spillet var ikke all verden, men det skyldes at KIL rullerte mye på laget slik at alle fikk spille. KIL la inn en fin innsats anført av Ola Erling Korbøl som kanskje var KILs beste.

Vi testet også ut tre prøvespillere i kveld. Sherman fra Liberia, Kouadid fra Elfenbenkyste og Edvin fra Bosnia. Vi syns at angrepsspillerne fra Afrika ikke viste noe spesielt, mens at Edvin som spilte midtstopper hele kampen var relativt brukbar. Trygg midtstopper med bra touch. 

Det var ingen spesielle spillere som utmerket seg spesielt hos Solør-laget. Men vi så at både Aso Aram, Simen Nordnes, og Anders Helland er brukbare spillere. De to førstnevnte har jo en fortid i KIL. Også selvfølgelig stortalentet Harald Holter, som absolutt viser at han holder ett brukbart høyt nivå! Grue-gutten har trent med KIL mye i sommer. 

Både før og etter kamp ble det holdt trenerforum der Per Brogeland snakket litt om hvorfor det var viktig med lokalt samarbeid, og litt om KILs spillestruktur.

- Vi gjør dette for å samarbeide. Nå var vi i sona Solør. Det er for å komme oss ut og profilere oss, men også for å få et samarbeid med klubbene. Også gi muligheten til de spillerne ute i områdene til å vise seg fram, fortalte treneren etter kamp. 

- Vi kaller det samarbeidsklubber, og nå var vi i Solør-sona. Neste uke skal vi til Arvika. Senere skal vi ut i resten av sonene. Det er inspirerende for dem at vi kommer på besøk, fortsatte treneren.

Treneren var brukbart fornøyd med kampen som fra KILs side var helt grei. I tredje periode kjørte vi over et juniorpreget Solør-lag. 

- Alle fikk spilletid i dag. Flyten i spillet ble ikke så bra, men det viktigste er at vi byr på oss selv. Vi må vise at KIL vil samarbeide med andre klubber! avsluttet Per Brogeland.


Krogh Gerson og Harald Holter på midten

Gøran Wigum hadde full kontroll sammen med stoppermakker Edvin. 


Trenerforum før og etter kamp

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor