Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Alle mann er klare!

Av Jo Raabe. Publisert  21.08.2011
Trenerne kan velge og vrake før søndagens kamp  

Lars Christian Krogh Gerson
Det meldes fra Gjemselund om at trenerne nå har en tilnærmet skadefri tropp å velge fra når de skal ta ut elleveren som starter mot Bryne. Martin Linnes og Ørjan Berg Hansen er selvfølgelig tilbake etter sine respektive karantener, mens også Jonathan Dixon er tilbake etter å ha slitt med noe smågrums i det siste.

KIL spilte treningskamp mot et sammensatt lag fra Solør tidligere i uka. KIL vant 2-0, men det var et skår i gleden var at Lars Christian Krogh Gerson fikk seg en skikkelig smell. Det ble konstatert en blødning i en muskel i magen. Heldigvis er dette ikke allvorlig, og midtbanespilleren er klar til kampen i kveld.

KILs kamp mot Bryne på forsommeren var en av våre beste for året på bortebane. KIL var kompakte defensivt og utnyttet sjansene framover. Vi håper at gutta kan gjenskape noe av dette på søndag. De tidligere KIL-spillerne Vegar Landro og Kai Risholt blir også trolig å se hos bortelaget. Sistnevnte muligens i en midtstopperrolle. Bryne har slitt med skader i forsvaret, og spissen har dermed blitt omskolert.

Kampen begynner klokken 1800 på Gjemselund. Dersom du ikke kommer deg på kamp kan du følge den LIVE på kil.no. Vi starter opp omtrent en time før kampstart.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor