Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Takk for sist!

Av Jo Raabe. Publisert  21.08.2011
I juni slo vi Bryne 2-0 borte, i dag var rollene snudd.  

Samir Fazlagic falt i straffefeltet i første omgang og mange skreik opp om straffe. Dommer Bjørn Hansen vendte dog det døve øret til.
Selv om Martin Linnes forsøkte å sette standarden med et farlig raid allerede før minuttet hadde gått, gikk det ei god stund før kampen satte seg ordentlig. De første tjue minuttene skjedde det ikke noe som helst innenfor sekstenmetrene. Det som er verdt å skrive hjem om er en del duellspill. Brynespillerne lå stadig vekk nede, både med og uten grunn. En av de som hadde god grunn var Tommy Eide Møster, som etter en kollisjon måtte forlate banen med et særs blodig ansikt.

Det som var av konstruktivt spill framover var det KIL som sto for. Ørjan Berg Hansen og Martin Linnes hadde karantene mot Ranheim sist, og det er ingen tvil om at de er to meget viktige spillere. Det var de som sto bak mye av det vi skapte framover på banen.

I et av sine mange raid ble Martin hektet rett utenfor sekstenmeteren. Christian Aas pirket ballen til siden så Samir Fazlagic kunne fyre løs, men keeper klarte å forhindre scoring med assistanse av en forsvarer som sto på streken. Rett etter var Linnes på farten igjen. Han dro seg ned til dødlinja og la inn til en godt plassert Lars Christian Krogh Gerson. Brynes gode keeper Anders Kristiansen var imidlertid igjen på pletten og reddet det harde volleyskuddet.
330
Ørjan Berg Hansen pådro seg et kutt i panna tidlig i kampen, men det brød han seg ikke mye om. Han var etter vår mening KILs beste.
Etter en start med mange og til dels tøffe dueller var det ikke unaturlig at dommeren la lista lavt for å blåse frispark. Vi mener han la den vel lavt når ga Bryne frispark knappe ti minutter før pause. Tidligere KIL-spiller Vegar Landro servet inn i feltet og det var helt tydelig at keeper Tobias Holmen Johansen ventet på en duell i feltet som aldri kom. I stedet spratt ballen en gang før den datt ned i det bortre hjørnet via tverrliggeren.

Vi skjønte at dette kom til å gjøre det uhyre vanskelig for KIL. Et Brynelag som på 0-0 hadde konsentrert seg 95% om det defensive ville neppe endre mye med en ledelse i lomma. Vi fikk helt rett. I andre omgang la Bryne seg kompakte på egen banehalvdel. Anført av en meget god Efe Ehiorobo sørget de for å holde det potte tett på egen banehalvdel. Våre forsøk kom gang på gang i midten der spissene Solum og Güven ble pakket inn og midtbanespillerne stort sett ble spillende på tvers.

Etter pause la trenerne om til en 4-4-2 formasjon. Det synes vi var og er rart. Mot noe vi visste kom til å bli spill mot et defensivt bortelag mener vi at mer rendyrkede kanter i 4-3-3 hadde passet bedre. I andre omgang kom vi ikke rundt på venstrekanten en eneste gang. På høyrekanten kom Martin Linnes, som hadde vært meget god før pause, fram bare en gang.

330
Magnus Solum hadde en vanskelig dag på topp i møte med blant annet eks KIL-spiller Kai Risholt.
At Bryne doblet ledelsen på en kontring er ikke noe å hyle opp om. Hvis man skal hyle bør det være over vår evne til å skape sjanser. Våre to eneste sjanser i andre omgang kom på overtid. Da var kampen allerede avgjort selv om Bryne var redusert til ti mann

KIL er inne i ei blindgate som vi må komme oss ut av i løpet av ei uke for å unngå å tilbringe resten av høsten i nedrykksstriden. Neste søndag møter vi Strømmen. De ligger på den siste nedrykksplassen tre poeng bak oss. Vi håper at Per, Øyvind og spillerne klarer å få oss opp på skinnene igjen på de sju dagene de har å jobbe på.

Morten Hæstad har fått en tøff start på KIL-karrieren sin. Se på KIL TV hva han mener om de to første kampene sine!


Adem Güven kom inn etter pause for en småskadet Lars Christian Krogh Gerson, men klarte ikke å sette sitt preg på kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor