Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Dei faste postane

Publisert  23.08.2011
Skal vi legge oss ned og gråte?  

Med to tap på rad er stemningen på Gjemselundtribunenene og i byen generelt nedadgående. Etter vår mening er det eneste interessante spørsmålet hvordan man skal få snudd skuta. På søndag venter Thomas Berntsens Strømmen på oss. De ønsker oss helt sikkert velkommen, men de kommer nok neppe til å gi ved dørene. Når de ikke gir må vi sørge for å ta det vi vil ha – nemlig tre poeng.

Dette er utfordringen. Slik vi ser det må man prøve å analysere seg fram til hva som har gått feil de to siste kampene for så å endre det til det bedre.

Kampene mot Ranheim og Bryne helt forskjellige. Mot Ranheim er vi tvers igjennom elendige i nitti minutter. Vi mister ballen i hytt og pine og åpner forsvarsdøra vår på vid gap. Slik var det ikke på Gjemselund mot Bryne. Statistikken under viser tvert imot at bortelaget var usedvanlig effektive. To mål på tre sjanser er sjelden vare. Selvfølgelig skyldes dette mye at de nesten ikke prøvde å skape noe i andre omgang, men hadde vi spilt som i Trondheim hadde sjansene feil veg kommet nær sagt uansett.

Når ting er så forskjellig, men allikevel gir det samme resultatet – null poeng – tror vi at man må prøve å jobbe med spillernes hoder. Kanskje gjøre noe nytt? Skifte fra pasta til kylling før kamp, trene lørdag i stedet for fredag eller spille 5 mot 5 i stedet for 3 mot 3. Dette har ikke noe å si for å gjøre gutta til bedre spillere, men en endring kan gi dem en følelse av at man forlater en periode og går inn i en ny og forhåpentligvis bedre en.

Kan dette virke? Tja, si det? Vi har iallefall herved benyttet sjansen her på DFP til å være hobbypsykologer.

Sjanser KIL – Bryne
1. omgang: 2-1
2. omgang: 2-2

Cornere KIL – Bryne
1. omgang: 2-0
2. omgang: 2-2

Pluss: Martins raid på høresida i første omgang. Det var farlig nesten hver gang han kom over midten.

Minus: Mangelen på fantasi etter pause. Vi prøvde på det samme gang etter gang etter gang og det funkerte ikke.

Overraskelsen: At Adem Güven startet på benken.

PS: Roger Risholt ble observert på tribunen. Etter sigende var han veldig i tvil om han skulle heie på gamleklubben eller brodern.

PS: Bryne spilte i noen forferdelige signalgule drakter. Visstnok var det første gang de brukte dem i år. La oss håpe at det også blir den siste. De var forøvrig identiske som en av KILs keeperdraktsett.

PS: Bryne spaserte fra Vinger Hotell til Gjemselund før kampen. De ble overrasket av ei regnskur, men det så de ikke ut til å ha hatt vondt av.

PS: Dette var KILs første hjemmetap for året i serien.

PS: Felles spillere for lagene er såvidt vi husker Caleb Francis, Pål Håpnes, Kai Risholt, Vegar Landro, Svein Enersen, Jon Inge Høiland, Erik Holtan og Jaakko Nyberg.

PS: For 20 år siden spilte KIL borte mot Sogndal. Steinar Hopen sørget for at vi tapte 1-0 på Fosshaugane.

PS: For ti år siden røyk vi stygt 1-4 hjemme mot Raufoss. Innbytter Robin Straumbotn scoret for KIL. Les her hva vi skreiv om kampen.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor