Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Løser vi koden?

Publisert  28.08.2011
Per Brogeland velger å gjøre justeringer og endringer før Strømmen-kampen.  

Supporterne ønsker å stå bak KIL som aldri før!
- Må stå sammen!

Etter et par svake kamper på rad, er det flere av supporterne som er veldig misfornøyde. De har selvfølgelig god grunn, men KIL-trener Per Brogeland mener klubben må stå samlet. Torsdag kveld hadde KIL og supporterne et møte der de fikk luftet litt. 

- Vi har hatt et bra møte med supporterne. Der fikk vi luftet litt. Vi ble enige om å stå sammen – backe hverandre, forteller Per Brogeland.

- Stå bak spillerne! Man kommer ingen vei med å være negativ. Supporterne på sitt beste er den tolvte spilleren! Vi må stå sammen alle mann, fortsetter treneren.

KIL har spilt to dårlige kamper nå. Spesielt i 4-0-tapet mot Ranheim. Er det udyktighet, uflaks eller begge deler?

- Marginer. Vi gjør en forferdelig kamp mot Ranheim, men mot Bryne kunne vi fort ledet. Vi er ikke fornøyde. Prestasjonene må opp, vi må vinne fotballkamper, sier Brogeland.

Inn mot kampen

- Det er bra stemning i spillergruppa. Vi har hatt en god treningsuke. Vi velger å gjøre noen justeringer og endringer både på og utenfor banen, selv om jeg ikke vil kommentere noe mer inn på det.

Det kan nevnes uansett at det blir litt justering på laget ut fra fredagens formasjonstrening. Ellers har det blitt endret på litt rutiner. Kanskje det kan hjelpe til å løse koden.

- Vi må erkjenne situasjonen. Løse koden. Justeringene kan utløse bedre spill og ditto resultater. Det kan hjelpe på det mentale, avsluttet Per Brogeland.

KIL møter Strømmen på bortebane i kveld klokka 18.00. www.kil.no er på plass med live-overføring fra ca. en time før kampstart!


 

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor