Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Artig lokaloppgjør

Av Jo Raabe. Publisert  29.08.2011
KIL 2 trakk det lengste strået mot Eidskog i en jevn og underholdende kamp  

Jonathan Dixon fyrer løs!
Et Eidskog i poengnød kom til Gjemselund for å ta minst et poeng med seg sørover. Fremmings gutter er bare to poeng over streken og kommer til å måtte kjempe knallhardt utover høsten for å unngå nedrykk.

Av de som kunne ha spilt for KIL, men som ikke gjorde det finner vi Gøran Wigum, Marius Piereau og Lars Christian Krogh Gerson. I disses fravær måtte andre stå fram, og det gjorde de. KIL gikk tøft ut og satte press på tidligere juniorkeeper Cato Flatner helt fra kampstart. Det var derfor ikke på noen som helst måte ufortjent da Enver Sjøli banket inn 1-0 i det nærmeste krysset etter godt forarbeid på høyrekanten av Patrick Hansen.

Det relativt urutinerte midtstopperparet Joakim Ruud Lia og Daniel Bergløv Os hadde stort sett meget god kontroll bakover. Med rutinerte Kim Deinoff bak seg virket de trygge og sikre på seg selv. Utlikningen til Eidskog kan ingen av de tre lastes på. Et frispark ble slått hardt inn mot første stolpe og der fikk en Eidskogspiller en tå på ballen og styrte den inn i mål.

Målet preget resten av første omgang. Bortelaget tok over og spilte seg til et par virkelig store sjanser. KIL kunne takke et par dårlige avsluttere for at det sto uavgjort etter 45 minutter.

Enver Sjøli hamret inn 1-0 bak en sjasneløs Eidskogkeeper
Om det hadde vært en svak periode etter utlikningen var starten på andre omgang nesten som for en katastrofe å regne. Eidskog lyktes med pasninger, taklinger og høye brudd. Vi fikk nesten ikke til noen ting og sleit med å komme oss ut fra eget felt. Bortelaget hadde flere gigantiske sjanser, og i denne perioden reddet Kim Deinoff oss fra baklengs. Den aller største sjansen deres var det imidlertid ikke Deinoff som stoppet. Fredrik Bjerknes fyrte løs fra hjørnet av fem-meteren. Ballen traff innsida av kryss-stanga og spratt ut over dødlinja på motsatt side av målet. Undertegnede har aldri sett noe liknende. Ballbanen fulgte definitivt ikke noen fysiske lover, inkludert Newtons.

Rett etter fikk KIL et frispark ute på venstrekanten. Patrick Hansen slo hardt inn i feltet og denne gangen var det vår tur til å få en liten berøring på ballen. Et av Kim Holmen lyse hårstrå kom høyt nok opp til å forlenge ballen og dermed hadde vi tatt ledelsen mot spillets gang.

Igjen så vi at mål har mye å si og vi kunne ta styringa igjen. Ikke lenge etter var Hansen & Holmen på gang igjen. Patrick kom rundt på høyresida og la inn til Holmen på bakre stolpe. Med panna styrte han ballen inn i Eidskogmålet.

Eidskog flyttet opp folk for å prøve å få et poeng, men de klarte bare å putte på et mål til. Dermed rodde KIL i land seieren og fikk revansje for tapet i vår. Vi føler litt med Eidskogingene. De gjorde en god kamp, men det holdt ikke helt. Vi håper de klarer å berge plassen i divisjonen og at vi kan møte dem også neste år.

Best for KIL 2 var Patrick Hansen, Kim Deinoff og Kim Holmen. Midtstopperne er allerede trukket fram, og også Ola Korbøl og Enver Sjøli på midten hadde gode perioder. Vi noterer ellers jevnt over god innsats over hele fjøla og alle som var på banen kan ta sin del av æren for de tre poengene.

Ola Korbøl kjempet godt gjennom hele kampen.
KIL 2 – Eidskog 3-2 (1-1)
Gjemselund stadion
100 tilskuere
Dommer: Shervan Heydary

Gult kort for KIL 2: Kim Holmen

Mål:

1-0 Enver Sjøli (15)
1-1 (21)
2-1 Kim Holmen (56)
3-1 Holmen (65)
3-2 (84)

KIL 2 (4-3-3)
Kim Deinoff (K)
Kristoffer Sværk
Daniel Bergløv Os
Joakim Ruud Lia
Ulrik Sundby
Enver Sjøli
(Per Kristian Wenstad fra 75.)
Mats Skårdal
(Robin Rostille fra 37.)
Ola Korbøl
Patrick Hansen
Kim Holmen
Jonathan Dixon
(Mathias Nystuen fra 87.)

Her blir Kim Holmen kontant stoppet, men senere i kampen satte han inn to mål, begge med hodet!


Mats Skårdal måtte ut allerede før pause. For tredje gang i år gikk skuldra hans ut av ledd.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor