Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Uavgjort for KIL 2

Av Jo Raabe. Publisert  03.09.2011
Forsvarsspillerne sto for nettkjenningene og debutanten imponerte.  

Patrick Hansen er en meget viktig spiller. Han sto for to nye målgivende pasninger.
Den utsatte 3. divisjonskampene mellom Hedmarks to beste klubber ble spilt med bare juniorspillere på begge lag. KIL startet klart best og Robin Rostille og Patrick Hansen på hver sin flanke var friske de første minuttene. Det hele kulminerte med at Joakim Ruud Lia stanget inn 1-0 på en corner fra Hansen etter knappe ti minutter.

Fra sidelinja så det ut som om det skulle bli lett match for det unge KIL-laget, men etter ledermålet senket vi oss mens hjemmelaget hevet seg. Bare minuttet etter kom utlikningen når HamKams spiss fikk gå gjennom forsvaret vårt like lett som en varm kniv i smør.

Etter dette eide de grønnhvite resten av førsteomgang. Vi ble løpende i mellom og klarte ikke å sette nok trykk og press på ballfører. Det var derfor slett ikke ufortjent da de tok ledelsen kvarteret før pause. Et frispark fra relativt langt hold lurte hele KIL-forsvaret og føyk inn i det bortre hjørnet.

Kristoffer Sværk
Pausen ble tydeligvis brukt godt, for i andre omgang fikk vi se klart bedre prestasjoner. Sigve Berg Tronsmoen kom inn for en småskadet Robin Rostille og var god. Den som imponerte mest var dog yngstemann. 16 år gamle Martin Skjelbred Ellingsen spilte sin første seniorkamp, men det kunne ingen se. Den lette teknikeren viste at han er en meget spennende spiller med godt overblikk og ditto rykk. Det blir veldig spennende å følge hans framtid i KIL.

Etter 25 minutter skaffet Tronsmoen oss frispark helt nede ved cornerstolpen. Patrick Hansens serv var ikke patent, men han fikk ballen tilbake. På andre forsøk traff han det perfekte løpet til midtstopper Didrik Erichsen på bakre stolpe. Han kom inn blindt og satte inn innlegget fra kort hold.

Begge lag var frampå mot slutten av kampen, men de store sjansene fikk vi ikke. Uavgjort var et greit resultat i en kamp der lagene hadde en omgang hver.

HamKam 2 – KIL 2 2-2 (2-1)
HIAS kunstgress
20 tilskuere
Dommer: Kjetil Berntsen

Gult kort for KIL 2: Edvin Jukic

Mål

0-1 Joakim Ruud Lia (9)
1-1 (10)
2-1 (31)
2-2 Didrik Erichsen (71)

KIL 2 (4-5-1)
Ulrik Sundby
Kristoffer Sværk
Daniel Bergløv Os
Didrik Erichsen (K)
(Mathias Nystuen fra 81.)
Joakim Ruud Lia
Patrick Hansen
Enver Sjøli
Per Kristian Wenstad
Martin Skjelbred Ellingsen
(Edvin Jukic fra 85.)
Robin Rostille
(Sigve Berg Tronsmoen fra 46.)
Ole Christian Moltzau
16-åringen Martin Skjelbred Ellingsen gjorde en meget god debut


Når ikke angriperne klarer å score, må vi gjøre det også, mente forsvarsspillerne Didrik Erichsen og Joakim Ruud Lia.

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor