Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

God innsats av KIL 2

Av Jo Raabe. Publisert  05.09.2011
Men det purunge laget klarte dessverre ikke å ta poeng mot FuVo  

Pål Håpnes kommer til å lede KIL 2 resten av høsten. Han var meget godt fornøyd med det han så mot FuVo
Bortelaget FuVo var nok revansjesugne etter at vi vel noe heldig slo dem på bortebane i vår, men de fikk ingen enkel match mot et KIL-lag med sprudlende unggutter som ga alt og litt til. Med det tette kampprogrammet om dagen er det ingen tvil om at det må roteres litt på de som spiller, og i dag var det mange ferskinger som fikk sjansen. Den tok de vare på alle som en.

Mot sterke og rutinerte nesbuer var det ingen tvil om at det måtte kriges, og allerede på det første kvarteret delte dommeren ut tre gule kort. To av dem var til oss, og selv om vi forfekter Fair Play som prinsipp, var det helt greit å se at forsvarsspillerne våre ikke ga ved dørene.

FuVo hadde ballen mest, men vi var slett ikke ueffene når vi gikk i angrep. Rett før halvspilt førsteomgang gikk midtspiss Karl Sevaldsen på et perfekt løp. Han fikk en like perfekt stikker, vi tror den var fra Ole Martin Akselsen, lurte midtstopperne og gikk mutters alene mot Andrè Thomsen i FuVo-målet. På arrogant vis rundet han keeperen, satte ballen i åpent mål og ga oss ledelsen 1-0.

Edvin Jukic imponerte på midtbanen
Midtbanen vår jobbet disiplinert og godt hele kampen. Spesielt må vi få gi ros til Henning Torgnesskar og Edvin Jukic. Sistnevnte tok også stort ansvar og holdt sammen laget da han overtok kapteinsbindet etter at Andreas Sannerud ble byttet ut.

FuVo presset selvfølgelig veldig på for å score, og det klarte de også to ganger før pause slik at de ledet 2-1 da andre omgang begynte. Da 3-1 kom etter drøyt 20 minutter, så vi nok hvilken vei det bar, men det var ikke snakk om at spillerne våre senket seg. Midtstopper Jørgen Sæther spilte sin første hele kamp på nesten tre måneder og gjorde det med bravur. Vi tror faktisk FuVo-spiss og tidligere KIL-spiller Jermund Udnæseth har litt vondt i kveld etter krigene med 17-åringen.

Innbytter Joakim Ruud Lia hadde muligheten til å redusere to ganger, men i stedet kom 4-1 og da var det hele definitivt avgjort. FuVo kunne skjerme ballen ved cornerstolpen for å dra ut tida vel vitende om at de hadde sikret seg tre velfortjente og kjærkomne poeng. Vi avslutter artikkelen vel vitende om at vi har massevis av fotballtalenter i KIL og det var deilig å se at de klarte seg meget godt på et langt høyere nivå enn det de er vant til.

Joakim Ruud Lia var nær ved å redusere ved to anledninger
KIL 2 – FuVo 1-4 (1-2)
Gjemselund stadion
100 tilskuere
Dommer: Fredrik B. Brekke

Gule kort for KIL 2: Mathias Nystuen, Andreas Sannerud, Ulrik Sundby

1-0 Karl Sevaldsen (21)
1-1 (25)
1-2 (38)
1-3 (66)
1-4 (81)

KIL 2 (4-3-3)
Ulrik Sundby
Mathias Nystuen
Jørgen Sæther
Andreas Sannerud (K)
(Daniel Bergløv Os fra 59.)
Even Karlsen
Joachim A. Vatne
Edvin Jukic
Henning Torgnesskar
Ole Martin Akselsen
(Kristoffer Sværk fra 73.)
Karl Sevaldsen
Arya Aimagh
(Joakim Ruud Lia fra 68.)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor