Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Imponerte storveis!

Av Jo Raabe. Publisert  07.09.2011
Trener Pål Håpnes var så godt som i den syvende himmel etter at unggutta hans hadde slått Faaberg.  

- Gutta skal ha så mye ros at det tyter ut av øra på dem, jeg er voldsomt imponert over hvordan dette urutinerte laget sto fram i dag, fortalte treneren etter kampen.

Selv om Faaberg ligger under streken og må kjempe hardt for å unngå nedrykk, var de klare favoritter mot KIL 2. Vi stilte med fem guttespillere fra start. Med to keepere ute med skade og reserven Ulrik Sundby ute med karantene, steppet Mathias Nystuen inn i målet. Det var med ungdommelig guts vi skulle slå de mer rutinerte Faaberggutta.

Selvfølgelig sleit gutta med fysikken og fikk kjørt seg i første omgang, men vi hadde mange gode overganger, og viste at vi ikke kom til å bli noen kasteball selv om Faaberg tok ledelsen 1-0 i det 35. minutt. I pausen ble det gjort noen justeringer som gjorde at det hele slo ut i full blomst de siste 45 minuttene.

- Etter pause spilte vi ball i hatt med dem. Vi hentet opp ledelsen, gikk opp til 3-1 og vant helt fortjent kampen, fortsatte Pål Håpnes.

Vi i kil.no må innrømme at det også for oss er mange ukjente navn på lagoppstillingen, men fortsetter de som de har gjort de siste dagene får vi garantert høre mer om og fra dem. I følge trener Pål Håpnes tror han at flere kan få vise seg fram på A-lagstreninger allerede i høst.

Vi prøvde å presse treneren til å nevne navnet på de han syntes var best på KIL, men etter at han hadde ramset opp 7-8 spillere stoppet han seg selv. Han måtte bare slå fast at alle hadde vært gode – ingen nevnt ingen glemt.

Faaberg – KIL 2 1-3 (1-0)
Jorekstad
20 tilskuere

Gult kort for KIL 2: Henning Torgnesskar

Mål:
1-0 (35)
1-1 Henning Torgnesskar (55)
1-2 Karl Sevaldsen (57)
1-3 Henning Torgnesskar (75)

KIL 2 (4-5-1)
Mathias Nystuen
Arya Aimagh
Daniel Bergløv Os
Jørgen Sæther
Even Karlsen
Ole Martin Akselsen
(Henrik Nergård fra 65.)
Joakim Vatne
Martin Ellingsen
Henning Torgnesskar (K)
Robin Rostille
Karl Sevaldsen
(Ole-Christian Moltzau fra 85.)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor