Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

For et lag mot Tufte!

Publisert  25.09.2006
Mange gamle KIL-helter er allerede klare for kampen mot TV-heltene i Tufte IL førstkommende søndag  

Dag Riisnæs er klar! 
Har fintet bort de fleste som spilte fotball på nittitallet. Bør kunne finne plass til fine stikkere gjennom Tuftes forsvar. 

For de som ikke har det hele klart for seg kan vi repetere hovedplanen for søndag 1. oktober: Tufte IL skal spille mot et lag bestående av gamle KIL helter og forhåpentligvis noen nasjonale fotballikoner. Denne moroa går av stabelen en drøy time før KILs A-lag tar i mot Bodø/Glimt til kamp på samme arena.

Markedssjef i KIL Toppfotball, Svein Olav Lund, kan allerede nå røpe en del velkjente navn:

- Ja, nå har vi på plass Roy Holth, Arnfinn Engerbakk, Jørn Karlsrud, Åge Steen, Dag Riisnæs, Vidar Sanderud, Charles Berstad og Olav Nysæter. Vi hadde også en keeper klar, men han måtte plutselig melde forfall. Det vil si at vi er på keeperjakt, forteller Lund til kil.no mandag kveld.

Og det er ikke bare keeper det jaktes på:

- Vi ønsker også å få hit Kjetil Rekdal, Erik «Myggen» Mykland og Egil «Drillo» Olsen, men det er ikke klart om de stiller enda.

Kongsvingeravdelingen til Adecco, med kundekonsulent Terje Wang i spissen, har hovedæren for at kampen mellom Tufte og X-KIL+ blir en realitet. Og Wang har denne begrunnelsen for at folk skal gå mann av huse for å se Tuftekampen:


Vidar Sanderud er klar! 
Tok rotta på Roberto Baggio og bør til tross for alderen klare seg bra mot Tufte.

- Tufte er jo ofte i media og de kan by på amatørfotball på sitt beste. Det er en gjeng med intellektuelle smartinger som er med på dette fordi de synes det er tøft og moro. I tillegg har de blitt fotballfans og serverer ekte fotballglede på amatørnivå. Det gutta i Tufte gruer seg mest til er alltid det fysiske, sier Wang, som så absolutt venter en morsom kamp. I tillegg håper han at folk også gleder seg til å støtte KILs A-lag mot Bodø/Glimt en time senere.

     

  • Folk vil også merke arrangementet på lørdag. Da vil det skje ting i sentrum mellom klokken 14 og 16. Det vil bli både liv og overraskelser for de som befinner seg på nordsiden av Glomma da, røper Wang.

KIL har sydd sammen noen gunstige pakker for de som vil gå flere på kamp. Tilbudet gjelder da selvfølgelig for begge kampene, og er som følger:

1. Lag, skoleklasser og foreninger kan ved samlet billettkjøp på forhånd komme inn på sittetribunen for kun 60,- kroner pr hode.

2. Bedrifter og næringsliv forøvrig kan ved samlet forhåndsbestilling nyte det hele fra sittetribunen for 100,- pr person.

Disse prisene gjelder altså kun ved forhåndsbestilling av flere billetter sammen. De som velger å kjøpe billett ved inngang kommer inn for vanlige priser.

Bestilling av pakketilbudene kan gjøres på tlf 62 88 85 10, fax 62 88 85 11, e-post, eller ved oppmøte på kontoret på Gjemselund i vanlig kontortid.

Vi gleder oss til fotballfest i Kongsvinger og håper du og flere du kjenner vil være med å bidra.


Tufte IL – X-KIL+, søndag 1. okt. kl. 14.45

KIL – Bodø/Glimt, søndag 1. okt. kl. 16.00

Her er laget fra Old Stars kampen i vinter. Det blir gjensyn med flere av disse.
Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor