Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

Tungt for KIL 2

Av Jo Raabe. Publisert  19.09.2011
Unggutta kjempet, men var ikke i nærheten av poeng mot Nybergsund 2.  

BJoakim Vatne ble målscorer for KIL 2. Det var han fornøyd med, men neppe kampen ellers.
Flomlyskampen på Gjemselund var et typisk oppgjør der det ene laget var et hakk eller to bedre enn det andre. Så lenge vi holdt nullen gjorde vi en respektabel innsats, men etter at å ha fått et mål imot datt vi de prosentene som gjorde at det rullet inn baller feil vei.

Selv om gjestene fra Trysil var best i hele kampen, skapte de ikke all verden før pause. De fikk store rom å boltre seg på både på kantene og i midten, men foran mål var de sørgelig ufarlige. Keeper Petter Lindstad hadde bra kontroll på det som kom innenfor vår sekstenmeter.

Vi klarte dog ikke å skape noe som helst framover på banen. Et par cornere var det eneste av offensive tilløp vi hadde i første omgang.

I pausen fikk spillerne beskjed om å tette igjen rommene som Nybergsund hadde fått løpe i. De første minuttene så vi da også ut til å klare det, men da de endelig fikk hull på byllen med kampens første scoring var det slutt. Ikke sånn å forstå at gutta ga opp eller ikke jobbet, men tanken på å skulle snu en kamp der vi ikke hadde hatt skudd på mål de første femti minuttene var nok en mental utfordring.

Til slutt ble det fem mål i mot – ikke et for lite, men likevel var det en småirritert midtstopper Jørgen Sæther vi snakket med etter kampen:

- Vi spiller mot et bedre lag så det er forsåvidt greit at vi taper, men målene de får er forferdelige. De har to ordentlige – resten kommer etter grove personlige feil av oss, og det liker jeg ikke, fortalte han.

Trøstemålet kom noen minutter før slutt etter det beste av KILs få angrep i kanpen. Innbytter og debutant Paul Nyhus slo inn til Joakim Vatne som kunne bredside ballen inn i åpent mål på bakre stolpe.

KIL 2 – Nybergsund Trysil 2 1-5 (0-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere
Dommer: Kjetil Berntsen

Ingen gule kort for KIL 2

Mål:

0-1 (49)
0-2 (63)
0-3 (67)
0-4 (73)
1-4 Joakim Vatne (88)
1-5 (90)

KIL 2 (4-5-1)
Petter Lindstad
Arya Aimagh
Jørgen Sæther
Joakim Ruud Lia (K)
Even Karlsen
(Edvin Jukic fra 57.)
Karl Sevaldsen
Joakim Vatne
Per Kristian Wenstad
Mathias Nystuen
Ole Martin Akselsen
(Paul Nyhus fra 77.)
Ole-Christian Moltzau
(Kristoffer Sværk fra 65.)

Del på Facebook

 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor